Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ugye tényleg nincs bocsánat?
Figyelt kérdés
Sose gondoltam volna, hogy ilyenre képes a férjem :( Többet ivott a kelleténél (jóval) és addig piszkált, hogy adjak neki egy pofont, mert megérdemli, amíg meg nem tettem. Kértem előtte sokszor szépen, hogy hagyjon békén, menjen aludni, de csak húzgált meg rángatott. Amikor megkapta, utána pedig bevert nekem egy olyat, hogy monoklim van, miközben az anyukámat emlegette... Annyira nem tudom hova tenni és nagyon bánt a dolog. Megmondtam neki, hogy én itt végeztem vele, mert ezt nek tudom és nem is akarom megbocsátani. Jól gondolom?2012. dec. 29. 11:29
2/54 anonim válasza:
Egy állat a férjed!! Azon nyomban dobd..
3/54 anonim válasza:
Nézőpont kérdése.
Valószínűleg nem most kezdte a piálást meg ezt a viselkedést. Nem értem, ti nők miért tűrtök annyit, előbb-utóbb úgyis ez lesz a vége. Szóval magadnak köszönheted, én egy pillanatig sem sajnállak.
5/54 anonim válasza:
2
Ezt csak az játsza így le, mint a srác, aki kiderítette, hogy egy söpredékkel él.
6/54 anonim válasza:
Jól gondolod. Én is elhagynám. Bár, ha erre kérne a párom és nem hagyna békén a hülyeségeivel inkább elmentem volna otthonról. Mikor volt ez? Kijózanodott már? Most hol vagy? Ha kijózanodott már, hogyan reagál arra, ha pl elkezdenél pakolni? Megbánta amit csinált? Mesélnél kicsit?
24/N
7/54 anonim válasza:
Megérdemelted?
Dehogy érdemelte...ilyet kérdezni!
Kérdező, szerintem gondolkozz azon, hogyan kerülhetsz el tőle minél előbb. Ez csak rosszabb lesz.
8/54 anonim válasza:
Szerintem megérdemelted, hogy behúzzon neked. Nőket bántani tilos, de nektek szabad pofozkodni? Mi az, hogy megérdemli, hogy megpofozd? Aztán meg megy a feminista visításotok, meg leszbikus megmondóembereitekkel együtt tüntettek, hogy "családon belüli erőszak"! Neked se kellett volna pofozkodni, szégyellheted magad.
9/54 anonim válasza:
Szia! Ez most fordult elsőnek? Mindenképp hagyd ott. Azért provokált, hogy megüthessen csak nem akarta direktbe ezért várta, h te adj neki elsőként. Az én exem tegnap előtt adott 2nagy pofont, én nem nyúltam hozzá direkt mert az csak olaj lett volna tűzre. Én elhagytam. A rossz dolgokra pedig nem gondolok azokkal foglalkozom akik szeretnek! Te is támaszkodj most a barátokra, családra. Kitartást!
10/54 A kérdező kommentje:
Sose viselkedett még csak ehhez hasonlóan sem. Volt már, hogy jól sikerült 1-1 buli (az is ritkán), de azelőtt sose volt agresszív. Most még alszik vagy nem mert előjönni.
2012. dec. 29. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!