Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ugye tényleg nincs bocsánat?
Figyelt kérdés
Sose gondoltam volna, hogy ilyenre képes a férjem :( Többet ivott a kelleténél (jóval) és addig piszkált, hogy adjak neki egy pofont, mert megérdemli, amíg meg nem tettem. Kértem előtte sokszor szépen, hogy hagyjon békén, menjen aludni, de csak húzgált meg rángatott. Amikor megkapta, utána pedig bevert nekem egy olyat, hogy monoklim van, miközben az anyukámat emlegette... Annyira nem tudom hova tenni és nagyon bánt a dolog. Megmondtam neki, hogy én itt végeztem vele, mert ezt nek tudom és nem is akarom megbocsátani. Jól gondolom?2012. dec. 29. 11:29
41/54 anonim válasza:
Hát szóval. Egyikőtöknek sem kellett volna pofozkodni....
42/54 anonim válasza:
Beszéltetek már? Kijózanodott? Mit mondott mi volt a baja? Amúgy én sem értem, h miért ütötted meg, mert Ő kérte és provokált??? Nem lett volna egyszerűbb elmenni kicsit (tudom a Te lakásod, de részeg volt, kijózanodott is elküldheted melegebbre, kiteheted a szűrét vagy akármi).
Írjál valamit a fejleményekről légy szíves! Arra lennék a legkíváncsibb még, hogy miért nem mentél el hazulról kicsit, ismerőshöz, szüleidhez bárkihez?!
44/54 A kérdező kommentje:
Nem tudta megmagyarázni, azt mondogatta, hogy nem szokott ilyen lenni. Tényleg nem. Egyébként egy céges évzáró buli után volt mindez, én otthon vártam normálisan, jó hangulatban. Ahogy a kevés értelmes válaszoló egyike is írta, nem lehet beszélni egy bizonyos szint után a részegekkel, mert nem fogják fel. Hiába mondtam, hiába mentem odébb, jött utánam a hülyeségével, húzgált, rángatott, megragadta a kezem, és azzal csapkodta magát. Próbáltam leszorítva tartani, de ugye van némi erőfölény. Amikor már jó ideje ez ment, akkor csaptam le. Már akkor se láttam semmi értelmét az egésznek, és most sem... Sokáig fát lehet vágni a hátamon, de elszakadt a cérna és pont. Gyanítom, hogy a sok rohadt okos válaszoló kb a tévében látott ilyesmi helyzetet, itt meg névtelenül osztják a nem létező eszüket. Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm szépen. Valóban, az én oldalam sem hibátlan, lehettem volna okosabb, hogy nem csak a másik szobáig megyek. Nem hiszem, hogy ezek után ne volna következő. Családnak meg ismerősöknek inkább nem is említem, mert nagyon szégyellem ezt az egészet :S.
2012. dec. 29. 21:19
45/54 anonim válasza:
Kérdező, szerintem a férjedben rejtett agresszió lapul, nem is kevés. Most hagyd ott, mert ez meg fog ismétlődni. Nem is értem miért nem hagytad már egyből faképnél.
46/54 anonim válasza:
Azt mondják, részeg ember mindig őszinte. Valószínű, rejtett agresszió lapul benne és ha iszik, akkor kitör az igazi énje. Amit józanul nem mer, azt megteszi részegen. Én nem kockáztatnék többet, tény, hogy senkinek nem szabad megütni a másikat, tehát neked sem, de van, hogy elszakad a cérna, ezt elhiszem, ennek ellenére egyik fél verekedése sem helyes. Én kiraknám, vagy lelépnék, ha van rá lehetőség, mielőbb!
48/54 anonim válasza:
"Kedves" kérdező! Miért is csak az ad értelmes választ, aki a te pártodat fogja? (egy korábbi válaszoló, akinek válaszát töröltetted)
49/54 A kérdező kommentje:
Bármilyen hihetetlen, nem töröltettem egy választ sem. Volt egyéb dolgom is, mint azt lesni, hogy ki mennyire szedi szét a kérdést. Ha figyelmesen olvasnál, láthatnád hogy nem tartom magam ártatlan báránykának. Érdekes mindenesetre, miket irkálnak jónéhányan, szándékosan nem is kommentálom őket.
2012. dec. 29. 22:48
50/54 anonim válasza:
"nem tudom és nem is akarom megbocsátani"
De azért csak sikerült, ugye?
:-)))
Ha még egyszer ilyet csinál, pofon helyett inkább csókold meg, és fektesd le (részegen aludni, nyilván :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!