Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Erre ugye tényleg nincs bocsánat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre ugye tényleg nincs bocsánat?

Figyelt kérdés
Sose gondoltam volna, hogy ilyenre képes a férjem :( Többet ivott a kelleténél (jóval) és addig piszkált, hogy adjak neki egy pofont, mert megérdemli, amíg meg nem tettem. Kértem előtte sokszor szépen, hogy hagyjon békén, menjen aludni, de csak húzgált meg rángatott. Amikor megkapta, utána pedig bevert nekem egy olyat, hogy monoklim van, miközben az anyukámat emlegette... Annyira nem tudom hova tenni és nagyon bánt a dolog. Megmondtam neki, hogy én itt végeztem vele, mert ezt nek tudom és nem is akarom megbocsátani. Jól gondolom?
2012. dec. 29. 11:29
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
19%

Igen, ez is úgy kezdődött, hogy az "állat férjed" visszaütött.

Most meg idejössz picsogni, mert besértődtél.

Nos, ha nem alkoholista a férjed és nem ver egyébként, miért ne lehetne megbeszélni/kibékülni?

2012. dec. 29. 11:44
 12/54 anonim ***** válasza:
84%

#8 te egy hulye allat vagy!

"és addig piszkált, hogy adjak neki egy pofont, mert megérdemli, amíg meg nem tettem"

A ferje reszegen kiprovokalta belole, aztutan megerosebben adta vissza.Ez mar terror b+.En ferfikent is elitelem ezt az embert meg az osszes hozza hasonlot.

2012. dec. 29. 11:45
 13/54 anonim ***** válasza:
26%

10

Gondolkodj el-de már egy következő kapcsolatodnál-hogy megéri-e gerinctelennek lenned bárkivel szemben is.

2012. dec. 29. 11:46
 14/54 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó! Ezt kinek szántad?
2012. dec. 29. 11:50
 15/54 anonim ***** válasza:
60%
Hogy valóban mi és hogyan zajlott le köztetek azt mi nem fogjuk megtudni, mert te természetszerűleg szubjektíven adod elő a történetet, talán kicsit hozzá is teszel vagy elhalgatsz dolgokat.
2012. dec. 29. 11:51
 16/54 anonim ***** válasza:
42%
Az meg,hogy később mi lesz,majd kiderül.
2012. dec. 29. 11:51
 17/54 anonim ***** válasza:
43%

"A férje kérte,hogy üsse meg"

És ő bőkezűen osztja is a pofonokat..

2012. dec. 29. 11:56
 18/54 anonim ***** válasza:
88%

Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha felébred. Remélhetőleg megfogadja, hogy többet nem iszik...

Részegen marha, hát ennyi. Ha soha nem fordult elő, és ha amúgy normális, s szereted; ezt az esetet tekintsd jelnek, és vigyázz, ezentúl lehetőleg ne igyon.

2012. dec. 29. 12:00
 19/54 anonim ***** válasza:
78%
szerintem beszéljétek meg. Rossz húzás volt,de full részeg volt. Persze ez nem mentség,de mindent meg lehet beszélni
2012. dec. 29. 12:01
 20/54 A kérdező kommentje:
13 & 16, köszönöm, hogy legalább ti ketten figyelmesen olvastok az utóbbiak közül.
2012. dec. 29. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!