Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ugye tényleg nincs bocsánat?
Én már akkor is sírógörcsöt kaptam, amikor a párom párnával csapott le úgy, hogy konkrétan felborultam ülő helyzetből és utána órákig fájt a fejem, pedig az poénnak indult.
Kicsit belegondoltam, hogy soha nem hittem volna, hogy képes lett volna erőből megütni, ha csak párnával is, de elég keményen megtette és a lelki fájdalom miatt sírtam el magamat. Ő amint megérezte rajtam, hogy nem vettem poénra a témát azonnal bocsánatért esedezett, hogy nem akarta és komolyan tényleg képtelen lenne megütni, stb. Ezt én elnézhetőnek tituláltam.
Viszont ha egy monoklit kapok tőle, akkor is sokkal erősebb lenne a lelki sérülés, mint a testi. Az majd meggyógyul, de az hogy képes ezt tenni velem a párom, aki ÁLLÍTÓLAG szeret, az megbocsáthatatlan. Megvárnám a magyarázatot, aztán talán pár napra hazaköltöznék gondolkodni. Megvárnám hogy viselkedik. Ha továbbra is neki áll feljebb, akkor mehet isten hírével, nehogy már...
Ha mutatna némi bűnbánást, akkor igyekeznék megbocsátani, de ultimátumot kapna, hogy ha mégegyszer előfordul, akkor ennyi volt. Aztán ezt persze be is tartanám!
Nem vagyok annak a híve, hogy meggondolatlanul ugráljunk ide oda, házasság, válás, mintha nem is lenne már jelentősége. Én elmennék a végletekig aszerint, amit leírtam. Csak akkor válnék el, ha természetesnek venné a történteket, vagy ha mégegyszer előfordulna.
csak egy kérdés :
ha provokál és te belemész akkor mi is van ?
nem kellet volna....
Elképesztő, hogy mennyi gyökér ember van itt. El tudjátok ti képzelni, hogy a családon belüli erőszak mennyi testi és lelki sérüléshez vezethet? Van olyan ismerősöm, aki ha csak hangosabb szót hall, befogja a fülét és elkezdj sikítozni, hogy "nem bírom, hagyjátok abba", mert tönkrement abban idegileg, hogy az apja folyton verte az anyját. Intelligens ember nem üti meg élete párját, kész, pont. Persze, a kérdezőnek sem kellett volna, de azért gondoljátok már végig, hogy ha egy részeg ember hajtogatja neked folyamatosan, hogy "üss meg, na üss meg, úgysem mered, na, gyere, üss meg, úgyis megérdemlem", akkor 10 emberből mennyi az, akik halál nyugodtan ki tud sétálni a lakásból? Amúgy meg úgyis utánament volna, a részegek nem hagyják annyiban. A másik dolog meg az, hogy azért egy női ütést ne hasonlítsunk egy férfiéhoz, azért van némi erőbeli különbség. Kíváncsi vagyok, férjurának lett-e monoklija. És szerintem (saját tapasztalat), aki egyszer tud ütni, az utána lelkiismeret furdalás nélkül megteszi máskor is. Nálunk is előfordult a családban.
Szóval kedves kérdező, én azon a véleményen vagyok, hogy menj, főleg akkor, ha még nincs gyerek (ez ugye nem derült ki), mert utána a gyerek fog összetartani titeket, és az ő érdekeit nézve fogod elszenvedni a további veréseket, ami még borzasztóbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!