Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 hó. -s gyermekkel hová mehetnék lakni?
Van lehetőség
- szülőkhöz visszamenni
- valamelyik rokonhoz költözni
- egy igaz jó baráthoz költözni
- albérletbe menni
- anyaotthonba menni
Írtad hogy áprilisig van gyeded. Az 4 hónap. Ha minden hónapban félre teszel 20 ezer forintot akkor már lesz elegendő pénzed arra hogy egy szobát bérelj. Nem árt már januártól munkát keresned..
Amíg neked semmi más jövedelmed csak a gyes addig semmi lehetőséged max az anyaotthon vagy hazaköltözni szülőkhöz.
Mondjuk amíg a gyereket nem ítélik neked gyerekelhelyezési perben addig az apának ugyan annyi jóga van hozzá mint neked. Szóval amit te megtehetsz azt ő is. Elviszed egy hétre pénteken megjelenik és ő is elviheti egy hétre.
figyelj segítség nélkül baromi nehéz lesz, anyagilag is, meg minden téren
ha még menthető a kapcsolat próbáld meg mindenképp
annyiban hasonló a helyzetem, hogy én is egyedül nevelem a 3,5 évest, csak van saját lakásunk, de saját családom nincs senki nekem se, így nálunk apuka, meg az anyós vigyáz a kisfiamra ha kell, éppen ezért nem merek belevágni a költözésbe, mert másik városban az ég világon semmi segítségem nem lenne
meg számolj! számold ki mennyibe kerül havonta egy albi+rezsi+megélhetés, kijön ez a fizetésedből+cspből+gyerektartásból?
rettenetesen nehéz egyedül! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!