Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy 20 hó. -s gyermekkel hová...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 hó. -s gyermekkel hová mehetnék lakni?

Figyelt kérdés
Szétmenőben van a kapcsolatom a jelenlegi élettársammal aki a gyermekem apja is,de úgy gondolom a gyereknek az lenne a legjobb,ha kimaradna a mindennapos veszekedésből.Jelenleg még Ápr.-ig gyeden vagyok.Ha Valakinek esetleg van valami ötlete azt megkérem jelezze.Segítségem nincs sajnos.Előre is köszönöm.
2012. dec. 26. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elöször keress munkát, utána albérletet (esetleg egy-két másik valakivel közösen).
2012. dec. 26. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Van lehetőség

- szülőkhöz visszamenni

- valamelyik rokonhoz költözni

- egy igaz jó baráthoz költözni

- albérletbe menni

- anyaotthonba menni

Írtad hogy áprilisig van gyeded. Az 4 hónap. Ha minden hónapban félre teszel 20 ezer forintot akkor már lesz elegendő pénzed arra hogy egy szobát bérelj. Nem árt már januártól munkát keresned..

2012. dec. 26. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
3-as voltam:add be a gyereket bőlcsődébe,vagy ha segítenek a nagyszülők,kérd meg őket, és te meg keress melót,mert az nélkül nehéz lesz
2012. dec. 26. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerezz magadnak munkát, a gyereknek bölcsödét, és menj anyaotthonba, amig nem tudsz egy albérletet kifizetni.
2012. dec. 26. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
ha debreceni vagy írj nekem, és elmondok néhány itteni lehetőséget!
2012. dec. 27. 00:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Amíg neked semmi más jövedelmed csak a gyes addig semmi lehetőséged max az anyaotthon vagy hazaköltözni szülőkhöz.

Mondjuk amíg a gyereket nem ítélik neked gyerekelhelyezési perben addig az apának ugyan annyi jóga van hozzá mint neked. Szóval amit te megtehetsz azt ő is. Elviszed egy hétre pénteken megjelenik és ő is elviheti egy hétre.

2012. dec. 27. 10:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de sajnos nincs semmiféle segítségem:sem szülők,sem nagyszülők......sem senki:-(Magam vagyok a gyerekemmel:-(
2012. dec. 27. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor gyereknek bölcsőde,én is bölcsődés voltam 14 hónapos koromtól,nem haltam bele,mert kellett a lóvé,neked meg irány a meló,mert amíg a babérjaidon ülsz,addig sem lesz veled semmi,már nem rosszból,de hány éves vagy?
2012. dec. 27. 15:36
 9/9 anonim válasza:

figyelj segítség nélkül baromi nehéz lesz, anyagilag is, meg minden téren

ha még menthető a kapcsolat próbáld meg mindenképp

annyiban hasonló a helyzetem, hogy én is egyedül nevelem a 3,5 évest, csak van saját lakásunk, de saját családom nincs senki nekem se, így nálunk apuka, meg az anyós vigyáz a kisfiamra ha kell, éppen ezért nem merek belevágni a költözésbe, mert másik városban az ég világon semmi segítségem nem lenne

meg számolj! számold ki mennyibe kerül havonta egy albi+rezsi+megélhetés, kijön ez a fizetésedből+cspből+gyerektartásból?

rettenetesen nehéz egyedül! :(

2012. dec. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!