Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megitélheti a biróság a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megitélheti a biróság a volt feleségemnek gyerektartás emelését?

Figyelt kérdés
12000ft-ot fizetek jelenleg a fizetésem 90-120ezer között mozog, attól függően, mennyi a túlórám. Egy saját és egy nevelt lányom van az új családomban. Ha a lányom, aki 8 éves nálunk van, mindig csak vásárolni akar, persze olyan dolgokat, amiket otthon nem kap meg. 21eer forintos csizma télen, most adidas iskolatáska és adidas sportcipő potom 23000 forintért. Persze megveszem neki, de ha igy kiszámolom, elégnek kell, hogy legyen a havi 12000 forint. Persze a blokkokat mindig megőrzöm, mert az exem képes hazudni mindenkinek, hogy nem törődöm a lányommal. Ki mellett dönthet a biróság? Ki védi meg az apákat a pénzéhes exektől?
2009. aug. 24. 08:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
63%

Miről beszéltek?!?! Miért kell leírni ennyire az Apákat?!

Nálunk a pénzéhes ex beleesett a saját csapdájába! :-)

Tönkre akarta tenni az életünket, össze-vissza variált, keverte a szart, és a bíróság nekünk ítélte a gyerekeket, ő meg a saját mocskában fuldokol...

Pedig oka nem volt rá, kapott gyerektartást rendesen, az iskolai költségek felezve voltak...de neki még több pénz kellett volna...

Szóval ne keseredj el, nem feltétlenül anyapárti a bíróság!

Ha megpróbáljátok beadni újra a gyermekelhelyezési indítványt, kérjetek pszichológiai szakértői véleményt, és az alapján fog ítélni a bíróság. Az ekkora gyerekeknél főként a rajzokból állapítják meg, hogy mi is a helyzet, a szakértői vélemény pedig nyilvános, megkapják az ügyvédek és az al-, és felperes is!

Sok sikert, próbáljátok meg, remélem sikerülni fog!

2009. aug. 28. 01:21
 42/47 anonim ***** válasza:
58%

Ejnye-bejnye szentfazék anyukák! Nem tetszik a válsz?

Most pontozzatok le ezerrel!!!

Az elvált nők 99%-a pénzéhes, és azon munkálkodik, hogy a volt férjet tönkretegye! Tisztelet a kivételnek!

Na pontozzatok gyorsan! :-) Fáj az igazság, ugye? :-D

Ha nőként már kudarcot vallottatok, akkor már a férfinak se legyen jó...hmmmm!

2009. aug. 29. 01:32
 43/47 anonim ***** válasza:
31%

Nem akarok túlzottan beleszólni, pláne nem állást foglalni, de ügyvédként megütötte a szemem egy dolog: ha úgy van, ahogy a kérdező leírja, miért nem mellettük döntött a bíróság a gyerekelhelyezési perben.

És ha a bírónő elfogult volt, akkor a másodfok is az volt?

2009. aug. 30. 22:25
 44/47 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ennyi haragot generáltam, de csak úgy mellékesen, a lányom napközis, én fizetem, szinte csak én veszek neki ruhát, én viszem kirándulni, nyaralni, tudomásom szerint mikor este megéhezik kap egy pohár tejet, max a hétvégét tölti otthon, de akkor is vagy nálunk vagy a maminál vagy a mostoha maminál van. Szinte az anyja nem is törödik vele. Főzni nem tud, a lányom elmondása szerint még vasárnap is vajaskenyeret esznek. Nem azért mert nincs pénzük, hanem azért mert az én lányom, és igy akarják büntetni. Egyébként meg akaratos kiscsaj, hiszti meg minden, ránézésre tök rendben van, csak nincs nevelve, és egy apukának kéthetente egy hétvége kevés ahhoz, hogy rendbe tegye a gyereket lelkileg.
2009. szept. 2. 09:08
 45/47 anonim ***** válasza:
53%

Kemény dió, a sok felgerjedt pénzéhes anyuka rögtön letámadt, mintha a saját pénzükről lenne szó. Úgy gondolják, hogy amit eddig megkaptak az azután is jár miután elváltak, jah és az új asszonyka egyenesen kicsinálja őket és pénz és a bosszú okozta módosult tudatállapotukban szépen tönkre teszik a gyermekeinket.

Ugye-ugye sok elvált férfinak ismerős a történet. A gyermektartásdíjat megfogják emelni az tuti és anyuka havi fél milláról fog vinni számlát arra is mérget vehetsz. Fizesd a gyermektartást és amennyit tudsz vállalni annyival támogasd a gyermeked, de csak amennyit bírsz, hisz ezt a gesztust senki nem veszi figyelembe sehol se (becsületkassza). Én is egy elvált férfi asszonykája vagyok és döbbenetes hogy mire képesek az ex feleségek a miénk ráadásul diplomás óvónő:-(( bár mese szakon épp, hogy az alapvető dolgokat nem tudta megtanulni, melyeket egy iskolázatlan analfabéta is jobban tud nála. Kitartást!!!

2009. szept. 7. 11:49
 46/47 anonim ***** válasza:
En is egy szerintetek ..... penzehes ex feleseg vagyok. Csak gratulalni tudok az ilyen apukakanak, mert gyereket csinalni az megy eltartani mar nem vagy szitkozodva mert milyen penzehes dögök vagyunk. Visszaterve a pizzazasra alaparon is 1000Ft egy pizza, gondolom te is eszel az mar 2000 es akkor üccsi, meg a plazazas önmagaban mi??? egy mozi durr megint 2000 es akkor egy nap alatt el...tad az 5000Ft-ot amit te k.rvara be tucc osztani a honapba a lanyodra. Elismerem egy gyerek nevelesere nem kellenek havonta többszazezrek, de minimum apai hozzajarulas azert legalabb egy 20000Ft. Gondolj bele mi ketten vagyunk a kisfiammal apuka nagy ivben szarik ra hogy ehezünk vagy mizu velünk. Öve lett a lakas mondvan kifizet belöle, amire tetemes hataridöd (majd 2 evet) kapott, most ott tartunk hogy hülyenek nez es üvölt a telefonba hogy nem tartozik semmivel es hany bört akarok meg lehuzni rola, menjek dolgozni es ne belöle akarjak megelni. Ja ingosagok szinten az öve lett minden, minimalis aprosagokat meg a ruhainkat hoztam el. Most meg perelhetek a penzemert, mindezt ugy hogy nem volt penzem a sulimat befejezni, mert a havi utiköltseget nem tudtam kigazdalkodni, videken elünk csak a rezsi (villany kb12.000, fütes telen kb 40.000Ft,gaz: 5000, viz:6.000) olyan atlag 40.000Ft körül van es ehhez kapok 68.000 Ft-ot 20.000Ft-os gyerektartassal, ami fix összeg nem a fizetes 20%-a. Tehat az en egyedül sajat lakasaban elö k.rva nagylelkü ex ferjem meg arra sem kepes hogy a fizetese 20%-at adja oda. föleg miutan munkam nincs es kilatas sincs ra, de ha lenne munka bölcsi akkor sincs, de ha munka es bölcsi is lenne, akkor is ki vinne el a gyereket es ki hozna haza????? Ja es a targyalason az volt az elsö kijelentese, hogy a gyerek nem nala lesz elhelyezve, ezt szögezte le elsöre!!!!! Amugy nincs olyan törveny, hogyha a gyereknek rossz sora van anyucinal es apucihoz akar költözni es te is akarod akkor ellenetek lenne!!!!!!! ERTED NINCS!!!! Ha a gyerek elmult asszem 14 akkor sajat maga is kerheti a modositast, addig meg te!!!! Amugy azt is kerheted, hogy minden honapban mutassa be a szamlakat anyuci hogy mire költi a 12ezresedet, de valoszinü, hogy a neggyel leosztott rezsit sem fedezi vagy esetleg ennyit. Szoval megint a pofad nagy meg az összes parasztnak, kivetel a tiszteletnek, mert en is ismerek egy-ket apukat aki megküzdött anyucival, de az igazsag mellettük volt es nyertek. De a valosag az hogy apukak többsegenek k.rva kenyelmes a tavolbol szidni anyukat stb.. de a gyereket magahoz venni egyik sem akarja, es amig azt nem akarjak addig a pofaja lapos legyen az összesnek, majd ha minden ilyen verszivo anyukatol elperelik a gyereket mondvan ök ugyis többet költenek ra meg jobban nevelik na akkor beszelgethetünk es kivancsi leszek ra milyen faszan tudnak eltartani egy gyereket 24.000Ft-bol (ugyanis a gyerektartasnak a gyerek összköltsegeinek a felet kell fedeznie (altalanossagban, több gyerek meg körülmenyek valtozasanal persze nem), tehat a gyereked anyjanak is ennyit kell hozzatennie csak es nem tudom mit szolnal ha mondjuk elosztana tenyleg igy a penzt es 6ezret a rezsibe nyomna es 6ezerböl kapna kajat a gyereked amig futna belöle, ugyhogy a helyedben nem vernem magam a 12ezer forinttal) ja es azt nem is ertettem hogy a 80 ezernek miert nem 12 ezer a 20%-a??? lehet en vagyok a tök hülye de leirom a szamitasom hatha meglesz a hiba: 80ezernek a 10% ugye 8ezer na ugye a 10% nak a 20% pont a duplaja, tehat 10%=8ezer 20%=16ezer AKKOR???
2010. márc. 13. 13:54
 47/47 anonim ***** válasza:

Bocs az elöbbi kirohanasert, uccso vagyok. csak nagyon felhuzom magam ezen a teman, amiert a ferfiak-apukak akik külön elnek anyukatol a gyerek egesz kis kora ota fogalmuk sincs a gyereknevelesröl költsegekröl stb es osztjak az eszt, könnyü kivülröl dumalni. Na mindegy a lenyeg, hogy emelni fogjak jogosan. es mar a 80ezres fizuval is 16 körül kellett volna fizetni, merta nevelt lanyod csak akkor szamit ha az anyakönyvben is te szerepelsz mar mint apa, de mivel nevelt es nem örökbefogadott ez gondolom kizart tehat öt a sajat apjanak es parodnak kell eltartania.

megegyszer bocs es ajanlom hogy gyerekelhelyezesi pert indits ha meg akarod vedeni a lanyodat, mert valoban ugy van ahogy mondod

2010. márc. 13. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!