Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megitélheti a biróság a volt feleségemnek gyerektartás emelését?
Nem tudom, hogy ez erkölcsös-e mert nem tudom megítélni.
A te kérdésed az volt, hogy megítéli-e a bíróság az emelést, erre mondta, hogy igen, 20 % jár egy gyereknek.
Kérdezted, hogy ki véd meg a pénzéhes extől, erre mondtam, hogy nem tartom pénzéhességnek, ha valaki kevesli a 12 ezret. Ennyi.
(Ha pedig neked a "plázázás és pizzázás" biztosítása a gyereknevelés, és nem azt írod, hogy könyvre 20 ezret költöttem a gyereknek, hanem, hogy sportcipőre, az téged minősít)
Keress egy jó ügyvédet és bizonyítékot és pereld el tőle a gyereket. Szerintem nem vagy undorító, hogy nem anyucinak adod a pénzt, hanem ruházod a lányod. Csak tudod itt a pénzéhes bosszús megkeseredett megcsalt nőknek semmi nem jó. A férfiak a sz.r alakok, és már nem csak az aki nem fizet, hanem az is aki igen (mint Te). Ha megteheted keress egy jó ügyvédet, mondd el neki mi a helyzet és szerezd meg a lányod. Nem tudom hogy akik téged pocskondiáznak, azok is olyan anyák lehetnek mint az exed??? Meg még a szövegértéssel is vannak problémáik...
Sok sikert kívánok Nektek és kitartást.
Honnan tudod, hogy nem ítéli neked a bíróság? Volt most gyerekelhelyezési? Ha 8 éves a gyerek, akkor már kérheted, hogy hallgassák meg. Vihetsz pszichológusi véleményt.
Indíts még egy gyerekelhelyezésit jó ügyvéddel.
Te tényleg undorító vagy! Nem ismerlek sem téged sem az exedet, de itt a szapulásról szól a dolog! Nehéz lehet ennyire tökéletesnek lenni! A nevelt lányodnak nincs apja, hogy te tartod el? Ha ennyire szarul neveli az exed a gyereked akkor miért nem fordultál már ügyvédhez? Nem érdekel a gyereked sorsa? Csak a szád jártatod?
Csak megjegyzem: aki egyet értett veled 99 %, hogy férfi volt, aki utálja a nőked.
Figyelj,mond már el,hogy mégis miből tartod te el az exedet is?A 12ezerből???Ebből használ ki téged,ezért pénzéhes?Eltartod talán belőle családostól neem??
Te egy elmebeteg vagy,aki nem bírja megemészteni,hogy lelépett a felesége,és minden áron bosszút akarsz állni rajt.Ez lehet itt az igazság.Az csak sajnálatos,hogy a saját gyerekedet sem kíméled,a feje felett háborúzol ellenségeskedsz.
Mit kell annak a szegény gyereknek vajon hallania tőletek,ha ide ennyi mindet leírtál?Mert nem olvasunk másról,mint az exedről meg az élettársáról,meg,hogy hogyan élnek...stb..ami valószínüleg nem igaz.
Szánalmas vagy!!Ha azok az aljas vádak igazak lennének amiket leírtál,akkor már rég nálad lenne a lányod,és most te háborognál és kevesellenéd az eltartására a 12 ezret.
De te csak egy indulatos bosszúálló megkeseredett pasi vagy,aki nem bír túllépni a múlton.Ha most jó kapcsolatban élnél,és boldog lennél megemésztetted volna a válásodat,akkor nem az exet szapulnád,hanem azt néznéd mi jó a gyerekednek.
Remélem minimum a duplájára emelteti a tartásdíjat,csakhogy ha már kénytelen elviselni az aljasságaidat,akkor valahogy kompenzálja vele azt.
Én a helyében több száz km-re költöznék tőled,aztán fizess a láthatást meg oldd meg ahogy tudod.
Egy szörnyeteg lehetsz,sajnálom a gyerekeidet is,és az új asszonykádat is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!