Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megitélheti a biróság a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megitélheti a biróság a volt feleségemnek gyerektartás emelését?

Figyelt kérdés
12000ft-ot fizetek jelenleg a fizetésem 90-120ezer között mozog, attól függően, mennyi a túlórám. Egy saját és egy nevelt lányom van az új családomban. Ha a lányom, aki 8 éves nálunk van, mindig csak vásárolni akar, persze olyan dolgokat, amiket otthon nem kap meg. 21eer forintos csizma télen, most adidas iskolatáska és adidas sportcipő potom 23000 forintért. Persze megveszem neki, de ha igy kiszámolom, elégnek kell, hogy legyen a havi 12000 forint. Persze a blokkokat mindig megőrzöm, mert az exem képes hazudni mindenkinek, hogy nem törődöm a lányommal. Ki mellett dönthet a biróság? Ki védi meg az apákat a pénzéhes exektől?
2009. aug. 24. 08:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
96%

A kérdezőnek írom: szerintem nem kell meggyőznöd senkit sem arról, hogy milyen apa vagy , főleg azt nem akit nem is lehet.

A fizetésed max. 50 százalékát oszthatják el a gyerekek között gyerektartás céljából. Ha jól olvastam jelen esetben 3 gyermek között osztódik el a netto összeg. Ha átlag 100.000Ft-ot veszünk, annak fele 50.000Ft azt 3 részre osztva kb 16 ezer forint jön ki gy.tartásra.

Amit ezen felül a lányodra költesz a bíróságon elmondhatod de a gyerktartás összegét nem befolyásolja , mivel, hogy mennyivel támogatod ezen kívül a lányodat az a te döntésed. A bíróság a gyerektartáson kívül nem kötelez(het) más kiadásra.

Sok szerencsét!

2009. aug. 24. 12:04
 32/47 A kérdező kommentje:
Nem kell senkit sem sajnálnod, de úgy látszik szövegértési problémáid vannak. Nem az a gond, hogy szaros 12000 ft-ot kell fizetnem, hanem az, hogy a lányom ebből szerintem még ennivalót sem kap. Ezért igyekszem minél több mindent megadni neki, de igy nehéz, hogy eladják, ami a lányomé. Mellesleg a feleségem, akivel nagyon boldogok vagyunk, az órabére többre jön ki, mint amit én gyerektartásra költök. Nézz már a mondanivalóm mögé, és ne a pénzen lovagolj, hanem azon hogy egy gyereket azért tartson valaki a házánál, mert pénzt kap ezáltal. Sajnos úgy látszik kifogtam egy sátáni példányt, mert te el sem tudod képzelni mit művelt velem és a lányommal 6 éven keresztül. Mikor eljöttem tőlük, sirtam, hogy a kislányomat ott kellett nála hagynom, több mint egy évig a haveromnál laktam a földön, a cipőm volt a kispárnám, de akkor is boldog vagyok, hogy megszabadultam tőle. Csak a kislányomat féltem, engem nem érdekel sem az exem sem az élettársa. Boldoguljanak úgy, ahogy akarnak, de ne gátoljanak abban, hogy tárgyakkal segitsem a lányomat, nem pedig pénzzel. Mellesleg a kislányom sohasem hazudna nekem, ha ő azt mondja szenved otthon, akkor ez igy is van. Nagyon ostoba vagy és pénzéhes, azon buta nők táborát erősited, akik soha nem fogják vinni semmire.
2009. aug. 24. 12:24
 33/47 A kérdező kommentje:
Egyébként azzal gazdagitom az exemet, hogy hagyom, eladnia lányom holmijait csak azért mert nem akarok cirkuszolni senkivel. Ha könnyű lenne megoldani vagy megbeszélni vele a dolgokat, akkor nem kellene ilyen leveleken keresztül tanácsot kérnem.
2009. aug. 24. 12:29
 34/47 anonim ***** válasza:
94%
Fordulj még egszer a bírósághoz. azzal h itt minket győzködsz (engem mondjuk meggyőztél) nem mész semmire.
2009. aug. 24. 13:23
 35/47 anonim ***** válasza:
59%

Szánalmas és ostoba vagy!!!!

Nehezen viselem ha egy pasi zokni agyilag,bocs.

Ha egy szavad is igaz lenne,akkor te nevelnéd a lányodat.

Csak a hozzád hasonlók bólogatnak itt neked,akiknek ugyan úgy nem fontos a gyerekük mint neked,csak a kicsinyes bosszújuk.

2009. aug. 24. 13:42
 36/47 anonim ***** válasza:
62%
Hát már hogyne szeretne veled jobban lenni a lányod,mikor szerencsétlen feleséged 12 ezer forintból max krumplit tud venni a lányának, meg hozzá 15 deka párizsit. Te meg veszed neki a cipőt , márkás cuccokat. És még vered a melled ,h te vagy a mintha apa.Gratulálok hozzá. A minta apa aki még 12 ezer forintot sem akar a saját gyerekére költeni. Akkor gondolom nem volt sátán a volt feleséged mikor megcsináltátok azt a gyereket.
2009. aug. 24. 14:43
 37/47 anonim ***** válasza:
87%
ha a 3.-ik gyereket is neked kell eltartani (vagyis örökbefogadtad vagy ilyesmi) akkor nem emelhetik túlságosan a tartásdíjat. De ha nem, akkor meg fogja kapni az emelést, jogosan. Törődj bele, viszont a lányodat te ruháztasd, a tankönyveit te fizesd ki, (meg minden egyebet, hogy tényleg semmiben se legyen hiánya)és minél többet törödj vele. De ez nem azt jelenti hogy adidas pulcsi kell neki, meg iskolatáska ugyanilyen márkában. Én sem veszek márkás sportcipőt minek? ugyis kinövi, az iskolatáska más. miért mindig csak vásárolni akar? ne csak pénzt adj neki, törődj is vele (ez nem cska a vásárlást jelenti)
2009. aug. 24. 18:38
 38/47 anonim ***** válasza:
54%

Nyugodtan lepontozhattok már korábban is tettétek, de a véleményem változatlan! Szánalmas vagy, hogy itt bizonygatod az igazad! Ha igazán törödnél a gyerekeddel már régen a bíroságon lennétek! Ha te mondod az exedről, hogy hazudik rólad, te nem teheted ugyan ezt róla? Mint írtam, egyikőtöket sem ismerlek, látatlanban nem bántalak titeket, de fura, hogy ennyire támadásnak veszed a dolgokat és itt bizonygatod az igazad. Míg a másik felet nem kérdezhetjük meg....

Egyébként ha 90-120 ezret keresel, hogy telik ilyen dolgokra, hogy még az otthoniakat is te tartod el? Apeh volt már nálad?

2009. aug. 25. 09:42
 39/47 anonim ***** válasza:
68%

Én már írtam neked tegnap valamikor és akkor is Veled voltam. Mindenképp bíróság, és egy nagyon jó ügyvéd!!!!

A válaszolók többsége pedig pénzéhes bolond szuka. Miért ne vehetne amúgy adidas cipőt a lányának? Mert itt a többség nem teheti meg és irigy? Nem tudtok olvasni, hogy Ő is ruházza a gyereket, nem csak az anyja?

Én hiszek neked és tudod mi győzőtt meg főleg? Hogy a válaszadók többsége olyan pénzéhes mint az exed... Akkor miért is hazudnál, ha a nők TÖBBSÉGE tényleg magának szeretné kb. a volt férje egész fizetését... És nem nőgyűlölő férfi vagyok, hanem férjes kismama.

Menj a bíróságra újra, itt látod kevés a veled egyetértő ember....

Ja, még valami. MI KÖZÖTÖK HOZZÁ, HOGY MIBŐL TARTJA EL A 3 GYEREKET? Irigyek vagytok???????

2009. aug. 25. 14:17
 40/47 anonim ***** válasza:
54%

Az utolsónak: a műveltség látszik rajtad...

Kívánom, hogy legyél olyan cipőben, mint az általad pénzéhes szukának nevezettek!

2009. aug. 25. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!