Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megitélheti a biróság a volt feleségemnek gyerektartás emelését?
És miért nem lakhat nálad azt mondd meg???
Mert nehogy az anyapárti bírósággal gyere,mert ez nem igaz.Egyébként meg ha már akkora a kislány Őt is megkérdezik kivel akar élni.Ha te elpereled az anyjától, a gyereket is meghallgatja a bíróság és Ő is azt nyilatkozza,hogy veletek szeretne élni,akkor lehetetlen,hogy az anyjával maradjon.
Mi is 3 gyereket nevelünk a férjemmel,tudom mibe kerülnek.
És felháborító gusztustalan amikor elvált szülők nem akarnak megfelelően gondoskodni a gyerekeikről.
Az irományodból az veszem ki,hogy te vagy megkeseredett bosszúra éhes.Nem bírod megemészteni valószinüleg a válásodat,és minden áron az exed alá szeretnél tenni.Az sem érdekel,hogy ezzel a gyerekednek ártasz.
Ha nem így lenne nem huzakodnál vele hanem nálad lenne agyerek ha ennyire szörnyeteg az anyja.Mert milyen szülő az,aki hagyja,hogy a gyereke rossz körülmények között éljen úgy,hogy nem törődnek vele megfelelően?
Te hagyod,és még gondoskodni sem akarsz róla anyagilag sem!!!
Mi van a fodrásszal?
Több mint 20 éve házasságban élek a férjemmel, dolgozom, a házasságunk alatt építettünk egy családi házat, mindhárom gyereknek megvan a garzonja egy lakóparkban addíg kiadva amig be nem akarnak költözni. Együtt kerestük meg rá a pénzt.
De az én gyerekem nem kap 23 ezerért cipőt, max. megveheti a saját pénzéből, amit keresett.
De ha te azt hiszed, hogy 5000 forint elég bármire, akkor nagyon tévedsz.
Öregem te valami varázsló lehetsz ha 5000-ből el tudsz tartani egy gyereket.
De írd már meg,hogy miért nem te neveled az új asszonykáddal?????
Szerintem a sértettség beszél belőled. Szapulod az exedet, azt hajtogatod, hogy mi-mindent veszel Te....
Én szintén elvált vagyok, a gyerekem nálam van, ja és nő vagyok. Nekem az exem 14 ezret fizet, de ez is kevés. Nem vagyok pénzéhes, de gondolj bele, hogy mennyibe kerül az iskola, nem csak az iskolakezdésre gondolok. Kajabefizetés, mellé pakolni még. Kirándulások, mozik. Mennyibe kerül egy nadrág, cipő, pulcsi kabát? Szóvel így látatlanban nem bántalak se téged se az exedet.
Csak megjegyzem nálunk fordítva van: mindent velem vetet meg a gyerekem, míg az apjánál egy csokit nem vesznek neki. Fizette a gyerektartást és kész, a családsegítőhöz fordultam, hogy legalább az iskolakezdés felét fizesse ki. De kifelé mutatja a jó apukát. Nem a szeretetében kételkedek, hanem ismerem, és tudom, hogy milyen volt és mi van az álarc mögött... pl. amikor a kocsmában mondja, hogy neki milyen hülye gyereke van, hogy mindent elhisz neki. Én próbálkoztam azzal, hogy kértem a cipő felét, mire ő: minek fizessen, azért adja a gyerektartást. Hát ezek után költse gyógyszerre én nem könyörgök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!