Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megitélheti a biróság a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megitélheti a biróság a volt feleségemnek gyerektartás emelését?

Figyelt kérdés
12000ft-ot fizetek jelenleg a fizetésem 90-120ezer között mozog, attól függően, mennyi a túlórám. Egy saját és egy nevelt lányom van az új családomban. Ha a lányom, aki 8 éves nálunk van, mindig csak vásárolni akar, persze olyan dolgokat, amiket otthon nem kap meg. 21eer forintos csizma télen, most adidas iskolatáska és adidas sportcipő potom 23000 forintért. Persze megveszem neki, de ha igy kiszámolom, elégnek kell, hogy legyen a havi 12000 forint. Persze a blokkokat mindig megőrzöm, mert az exem képes hazudni mindenkinek, hogy nem törődöm a lányommal. Ki mellett dönthet a biróság? Ki védi meg az apákat a pénzéhes exektől?
2009. aug. 24. 08:46
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Ja a másik dolog. Nem az anyagi oldalát kell nézni annak, hogy hoppá szültem egy gyereket, hogy egy hülye pasi eltartson. A mai világban többen vannak azok, akik nem fizetnek, mint akik fizetnek, nem bújok ki a felelősség alól, de látva lányom nevelését, 5000-nél nem költenek rá többet havonta. És ebbe már benne van a villany is és egyéb költség is. Van új férj, aki azért keres, hogy eltartsa a már bevállalt gyerekeket. Én is ezt teszem. A feleségem nagyon büszke, nem fogad el gyerektartást a volt férjétől, azt mondta neki költsön rá annyit amennyit meg tud engedni magának és hidd el jobban bevállt náluk ez a módszer, mint nálunk ez az állandó kéregetés. Most adj pénzt kirándulásra, most szekrényt akarok venni, most megbüntetett a rendőr, mert nincs gyerekülés sztori. Fiatal kori ballépésem miatt egész életemben hagyjam magam kihasználni. Te biztosan az a fél vagy aki pumpolja a férjét, ahelyett, hogy igyekezne mindent saját erejéből megteremteni. Jársz fodráshoz és egyéb helyekre, amik nélkül is élhet egy nő?
2009. aug. 24. 10:29
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, te ismered az árakat?
2009. aug. 24. 10:32
 13/47 A kérdező kommentje:
Tudtommal 3 gyerekkel már jár ingyenes tankönyv, ingyenes iskolai ellátás. Mire költessz fejenként 50ezret, én igényesen öltöztetem a két gyerekemet, mellette hétvégenként plázázás, pizzázás, angol nyelvtanár, mindennel együtt nem költök 100ezret. Ne túlozzzzzz.
2009. aug. 24. 10:34
 14/47 anonim ***** válasza:
44%

És miért nem lakhat nálad azt mondd meg???

Mert nehogy az anyapárti bírósággal gyere,mert ez nem igaz.Egyébként meg ha már akkora a kislány Őt is megkérdezik kivel akar élni.Ha te elpereled az anyjától, a gyereket is meghallgatja a bíróság és Ő is azt nyilatkozza,hogy veletek szeretne élni,akkor lehetetlen,hogy az anyjával maradjon.

Mi is 3 gyereket nevelünk a férjemmel,tudom mibe kerülnek.

És felháborító gusztustalan amikor elvált szülők nem akarnak megfelelően gondoskodni a gyerekeikről.

Az irományodból az veszem ki,hogy te vagy megkeseredett bosszúra éhes.Nem bírod megemészteni valószinüleg a válásodat,és minden áron az exed alá szeretnél tenni.Az sem érdekel,hogy ezzel a gyerekednek ártasz.

Ha nem így lenne nem huzakodnál vele hanem nálad lenne agyerek ha ennyire szörnyeteg az anyja.Mert milyen szülő az,aki hagyja,hogy a gyereke rossz körülmények között éljen úgy,hogy nem törődnek vele megfelelően?

Te hagyod,és még gondoskodni sem akarsz róla anyagilag sem!!!

2009. aug. 24. 10:35
 15/47 anonim ***** válasza:
78%

Mi van a fodrásszal?

Több mint 20 éve házasságban élek a férjemmel, dolgozom, a házasságunk alatt építettünk egy családi házat, mindhárom gyereknek megvan a garzonja egy lakóparkban addíg kiadva amig be nem akarnak költözni. Együtt kerestük meg rá a pénzt.

De az én gyerekem nem kap 23 ezerért cipőt, max. megveheti a saját pénzéből, amit keresett.

De ha te azt hiszed, hogy 5000 forint elég bármire, akkor nagyon tévedsz.

2009. aug. 24. 10:35
 16/47 anonim ***** válasza:
78%
és az én gyerekeim, nem "plázáznak, és pizzáznak", hanem edzésre járnak, nyelvtanárhoz. A nagyobbik már egyetemista, ha pénzt akar még, akkor tanít és így keres.
2009. aug. 24. 10:37
 17/47 anonim ***** válasza:
81%

Öregem te valami varázsló lehetsz ha 5000-ből el tudsz tartani egy gyereket.

De írd már meg,hogy miért nem te neveled az új asszonykáddal?????

2009. aug. 24. 10:38
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sértettség beszél belőled. Szapulod az exedet, azt hajtogatod, hogy mi-mindent veszel Te....

Én szintén elvált vagyok, a gyerekem nálam van, ja és nő vagyok. Nekem az exem 14 ezret fizet, de ez is kevés. Nem vagyok pénzéhes, de gondolj bele, hogy mennyibe kerül az iskola, nem csak az iskolakezdésre gondolok. Kajabefizetés, mellé pakolni még. Kirándulások, mozik. Mennyibe kerül egy nadrág, cipő, pulcsi kabát? Szóvel így látatlanban nem bántalak se téged se az exedet.

Csak megjegyzem nálunk fordítva van: mindent velem vetet meg a gyerekem, míg az apjánál egy csokit nem vesznek neki. Fizette a gyerektartást és kész, a családsegítőhöz fordultam, hogy legalább az iskolakezdés felét fizesse ki. De kifelé mutatja a jó apukát. Nem a szeretetében kételkedek, hanem ismerem, és tudom, hogy milyen volt és mi van az álarc mögött... pl. amikor a kocsmában mondja, hogy neki milyen hülye gyereke van, hogy mindent elhisz neki. Én próbálkoztam azzal, hogy kértem a cipő felét, mire ő: minek fizessen, azért adja a gyerektartást. Hát ezek után költse gyógyszerre én nem könyörgök neki.

2009. aug. 24. 10:40
 19/47 A kérdező kommentje:
Te teljesen meg vagy tévedve, az anyja igy akarja büntetni a lányomat, aki mellesleg szeretne velünk élni és mi is ezt szeretnénk, de van jog, ami sajnos nem mellettünk áll. Tudom mi mennyibe kerül, nem sajnálok semmit a gyerekeimtől, de nem a feleségemnek tartozom ellátással, hanem a lányomnak. Egyébként örülök, hogy sikerült tőle megszabadulnom, egy dolgozni nem szerető, minden ölembe pottyanó nő volt. Rendszeresen igénybe vesz a lányom után mindenfajta segélyt, képes beállni egy olyan sorba csakhogy velem éreztesse mennyire szarul állnak anyagilag. Szerinted ez erkölcsös?
2009. aug. 24. 10:41
 20/47 anonim ***** válasza:
44%
Undorítóak ez ilyen pasasok mint te!!!!!
2009. aug. 24. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!