Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Váljak vagy próbálkozzam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy próbálkozzam?

Figyelt kérdés
Párommal 4éve vagyunk együtt van egy 2,5éves lányunk. Terhesség alatt nem sexeltünk és utána meg a gyerek volt nekem az első (együtt alszok a kislányommal még mindig a hálóba apa a kanapén a nappaliban). Mostanában nagyon tönkrement a kapcsolatunk, a férjem azt mondta h "rosszuk van ha sexelnünk kell", meg h csak a gyerek miatt lakik nálunk.... Én ezt az állapotot nem bírom elviselni! Mit csináljak? Kényesztesem, aludjak vele vagy hagyjam és váljak el?
2012. dec. 17. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

És neked jó, hogy két és fél éve az ágyadban pisi folyik valami egész más helyett???

A férjed (????) két és fél éve a kanapéra lett száműzve az ágyadból, mégis mire számítottál?

2012. dec. 17. 16:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! hogy tehettél ilyet a férjeddel???? (mondom én ezt nőként) Akinek megígérted hogy jóban-rosszban támogatni fogod és szereted?

konkrétan kitúrtad az életedből egy gyerek miatt..el fog válni tőled bármit is teszed mert elárultad a szeretetét..Azt csodálom csak hogy eddig is bírta szegény.

2012. dec. 17. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
A férjed két és fél éve a kanapén alszik és Te akarsz elválni? Na ne röhögtess.
2012. dec. 17. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz ötlet volt ez a gyerekkel alvás. Próbálkozz

, kutya kötelességed a gyerek miatt is, és amúgy is ... 4 év az még semmi abba nem is fér bele az, hogy később elmondhatsd magadnak én mindent megtettem mielőtt feladtam volna. Nem csábítgatással kell kezdeni. Hanem leülni őszintén beszélni, elmondani, hogy bánod, hogy így alakult, és megkérni, hogy együtt próbáljatok javítani a helyzeten. A gyerkőcnek vegyél saját ágyat szoktasd át akármilyen nehéz is. Mert a férjed még így is mondhatja azt, hogy nem akar már együttműködni vlee, de így új párod se lesz soha az biztos.

2012. dec. 17. 23:09
 15/15 anonim válasza:
Beszeljetek meg!!!! nehogy mar valas legyen a vege!!! :( marcsak a gyerek miatt sem ...az en szuleim is elvaltak :( es en sinylettem meg :) de aztan kibekultek es ujra oszehaasodtak!! <3 szoval tegyel meg mindent :)
2012. dec. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!