Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a volt férjem megfenyegetett hogy elrabolja a gyerekemet?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve nem fizet gyerektartást, ettől függetlenül láthatta volna a fiamat, de mégcsak nem is jelentkezett érte telefonon sem, nemhogy személyesen. persze én kerestem, mikor jön, de azt mondta nincs pénze utazásra sem-mivel elköltözött vidékre.

most meg, hogy megkaptam az államtól a megelőlegezést, azzal fenyegetett meg hogy elrabolja a gyereket.

ha kiviszi külföldre, akkor mit csinálok??

bíróság szerint nálam van elhelyezve a gyerek.

nagyon félek, jelentsem fel a rendőrségen?

azt mondja úgyis letagadja, és mivel rejtett számról hívott, hogy bizonyítom, hogy ő volt az???

2012. dec. 14. 09:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
22%

szerintem meg az ilyen elhagyó "apák" igenis perkáljanak, ha már a csúfságos péniszükkel hozzásegédkeztek egy gyerek megfoganásához!

onnantól van egy olyan hogy Felelősség, ha tetszik, ha nem!

és aki elhagyja a gyerekét, vagyis lemond róla, nem látogatja, nem kíváncsi rá, az csak ne zsarolgasson azzal hogy elrabolja főleg, mert bűncselekmény!

én a helyedben feljelenteném... már csak azért is hogy lássa, nem hagyod annyiban.

hadd ijedjen meg egy levél láttán, érezze hogy figyelik - mert hiába nem lehet valakire rábizonyítani az ilyet, akkor is negatívabban állnak hozzá ha később lesz akármilyen más feljelentése és gyanakvóbbak a nagy "ártatlanságát" illetően.

az ilyen "apákkal" egy nagyon csúnya dolgot kéne tenni...

2012. dec. 14. 18:03
 22/23 anonim ***** válasza:
71%

"És az apának meg kötelessége van akkor is fizetni, ha én elköltöznék mondjuk a Maldív-szigetekre."

Igen de te az engedélye nélkül nem költözhetsz a Maldív- sziget-re, és a láthatást is biztosítanod kellene. Kicsit sokba kerülne neked.

2012. dec. 14. 18:22
 23/23 anonim ***** válasza:
57%

Én megértelek kérdező, hogy megijedtél, de akkor is.

Ezt az embert valamikor szeretted, hozzámentél és gyereket is szültél neki.

Most meg hová jutottatok?? Én szégyellném magam is, akármennyire is nem én vagyok főleg bűnös.

A gyerek pedig kettőtöké, akármennyire kardoskodik itt bárki.

Egyébként szerintem nem kell félned, ugyan miért rabolná el, ha eddig látni sem akarta? Maximum új gyerekelhelyezést kérhet, de azt meg nem nyeri meg, az akinek az állam előlegezi a gyerektartást.

2012. dec. 15. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!