Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a volt férjem megfenyegetett hogy elrabolja a gyerekemet?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve nem fizet gyerektartást, ettől függetlenül láthatta volna a fiamat, de mégcsak nem is jelentkezett érte telefonon sem, nemhogy személyesen. persze én kerestem, mikor jön, de azt mondta nincs pénze utazásra sem-mivel elköltözött vidékre.

most meg, hogy megkaptam az államtól a megelőlegezést, azzal fenyegetett meg hogy elrabolja a gyereket.

ha kiviszi külföldre, akkor mit csinálok??

bíróság szerint nálam van elhelyezve a gyerek.

nagyon félek, jelentsem fel a rendőrségen?

azt mondja úgyis letagadja, és mivel rejtett számról hívott, hogy bizonyítom, hogy ő volt az???

2012. dec. 14. 09:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én bejelenteném a rendőrségen, legyen nyoma. Azért, mert te nem látod a számot, hivatalosan kideríthető.
2012. dec. 14. 09:37
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Jobb felni, mint megijedni! Jelezd a rendorsegnek, tehat nem felni kell, hanem mindent megtenni annak erdekeben, hogy ne tortenjen meg az, amivel fenyeget, hiszen lehet ez a celja is, neked kell megakadalyoznod ezt! A rendorsegnek jelzed, ha a gyerek kozossegbe jar, ott szinten jelezned kell, egyszoval a sajat biztonsagodat kell biztositanod, csalad, baratok tamogatasa pl.
2012. dec. 14. 09:42
 3/23 anonim ***** válasza:
28%

Minek kerested ha nem akarja látni akkor nem akarja, ne hívogasd ilyen nem lehet erőltetni ha nem szívből akarja.

Bejelentheted a rendőrségen, de hidd el ez üres fenyegetőzés, mit csinálna vele ha nem is érdekli.

2012. dec. 14. 09:43
 4/23 anonim ***** válasza:
10%

Látod, ezért kellett volna okosabbnak lenned, és nem ragaszkodni a 10-20eFt-os gyt-hoz és a pereskedéshez.

Késő bánat.

2012. dec. 14. 09:47
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Én is bejelenteném, még ha komolytalan is a dolog. Ha beviszik kihallgatásra, akkor meg fogja látni hogy ez nem is annyira veszélytelen dolog, és ennek még komoly következményei is lehetnek. Puffog egy sort és békén hagy titeket.
2012. dec. 14. 09:47
 6/23 anonim ***** válasza:
25%

5

ugyan..

2012. dec. 14. 09:50
 7/23 A kérdező kommentje:
kedves 4-es, mi az hogy nem kellett volna ragaszkodnom a gyerektartáshoz??? az jár a gyereknek, abból fizetem az ebédet meg a ruháját. te ne válaszolj, nem segítesz.
2012. dec. 14. 09:53
 8/23 anonim ***** válasza:
11%

7

Jár bízony a pénz:DD Ahogy ez a mostani helyzeted is-a pénzhez:D

2012. dec. 14. 09:54
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok "apa" azt hiszi, hogy ha már nem lehet nála a gyerek, akkor már nem kell érte semmiféle felelősséget vállalni. Az anyagi felelősség a minimum, és a gyerek érdeke azt kívánja, hogy apai felelősséget is vállaljon az illető(részvállalás a nevelésből). Nagyon értenek a színpadias jelenetekhez(majd elrabolom, úgyse fizetek), de ha az anya lépéseket tesz, visszahőkölnek. Arra számítanak, hogy az anya majd megijed, semmit sem tesz. Ezért kell kijárni minden lehetséges lépést, mert aki képtelen arra, hogy igazi, felelősségteljes férfiként és apaként viselkedjen, az vállalja a következményeket.

Nem kötelező nem látogatni a gyereket, de fizetni azt kötelező, mert az a gyerek érdeke. Aki emiatt jogtalanul hisztizik mint egy kiscsaj és fenyegetőzik, az kapja meg, amit érdemel.

(Egy hétéves apja)

2012. dec. 14. 09:58
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

4-es: gyerektartásról nem lehet lemondani,a bíróság automatikusan megállapítja (tudom, mert én lemondtam volna, de nem lehet...)

A rendőrséges dolog..... a rendőrség egészen addig semmit nem csinál, amíg tényleges bűncselekmény nem történik, sajnos. Esetleg ha az apuka felhív még párszor, akkor zaklatás miatt felnyomhatod, de ennyi.

Nem írtad, mennyi idős a gyerek. Ha bölcsibe/oviba jár, a gondozónők úgyis csak annak adják ki, akinek TE engedélyt adsz, hivatalosan ő önhatalmúlag nem viheti el, mert nálad van elhelyezve. Ha már iskolás, akkor ne engedd, hogy egyedül járjon haza, valaki mindig menjen érte, ne lófráljon iskola után!

Mindennek ellenére blöffölt,. rád akart ijeszteni, azt akarja, hogy frászban élj, és ez sikerült is neki - bár te ismered, milyen jellem.

2012. dec. 14. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!