Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyós nevelje a gyerekemet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyós nevelje a gyerekemet? Ez elég ok a váláshoz?

Figyelt kérdés

Anyósom kitalálta, hogy majd ő neveli a 3,5 hós babánkat és én visszamehetek dolgozni, jó gazdagok leszünk, milyen jó lesz nekünk... A baj az, hogy a hátam mögött telebeszélte férjem fejét és most ő is ezt akarja! Azt mondta, ha nem megyek vissza, akkor mostantól a rezsi 1/3-át fizeti, semmi többet :-( Amúgy tényleg "szarul kapok": TGYÁS-om 160e, GYED-em is 90e körül lesz.

Az anyja olyanokat mond neki, hogy ő mindig azt csinált, amit akart két gyerek mellett is és hogy sosem pihent olyan sokat, mint akkor, mindig mindenre volt ideje és energiája; meg hogy a mai tápszerek egészségesebbek az anyatejnél.

Anyukámhoz bármikor mehetnék - szerintetek menjek?

2012. jan. 18. 14:00
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Mennék és megkérném a férjem hogy gondolja át kinek az oldalán áll, valamint felvilágosítanám hgy a gyereknek én vagyok az anyja és nem az anyós. Én szeretnék ottlenni mikor kijön a foga, elindul, feláll.
2012. jan. 18. 14:02
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Afelé hajlok, hogy kamu, mert ilyet elképzelni sem tudok, hogy egy anyós ilyet mond, egy férj meg bólogat rá. Hagyd ott őket a pi@csába, és menj haza anyukádhoz. Kedves mama (pedig alapvetően én nagyon anyós és anyapárti vagyok) meg menjen el dolgozni.
2012. jan. 18. 14:03
 3/39 anonim ***** válasza:
16%
Hát a férjed hozzááállása ijesztő. Azért nem pakolnák, ez nem válóok, de szomorú. Beszélj vele. Kompromisszum.1.5 éves korában visszamész, addig nem, a te gyereked, te vagy az anyja, te is akarod nevelni.
2012. jan. 18. 14:03
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Miért hagyod, hogy az anyósod beleszóljon az életetekbe ? A döntés kizárólag a férjedé és a Tiéd.

Mellesleg a férjed elég érdekesen áll a dologhoz, inkább azt kellene megoldani, hogy Te - a gyermek édesanyja - legyél minél többet a kicsivel együtt. Ezeket a hónapokat, éveket senki nem adja vissza.

2012. jan. 18. 14:04
 5/39 anonim ***** válasza:
68%
ezt én sem hiszem el, ilyen nincs:)
2012. jan. 18. 14:05
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyenek, én nem hinném, hogy kamu. Menj édesanyádhoz.

Ez a nő nem normális /mármint az anyósod/ és az anyámasszony katonája fia sem.

2012. jan. 18. 14:08
 7/39 anonim ***** válasza:
1%
Egy biztos: a gyerek szempontjából a válásnál minden jobb.
2012. jan. 18. 14:10
 8/39 A kérdező kommentje:

Sajnos van :-(

Anyós nyugdíjas, korábban óvónő volt, úgy gondolja, ő jobban tudja nevelni a gyereket. És mivel én nem azt tettem, amiket ő mondott, ezt találta ki. Mert most állítólag "ez a divat", hogy a fiatalok jobban tudjanak boldogulni.

Azt már a baba előtt megbeszéltük, hogy 1,5-2 éves kora körül visszamegyek dolgozni, nekem is ez a természetes.

2012. jan. 18. 14:11
 9/39 anonim ***** válasza:
86%
A gyereknek se jó, ha ezt a közeget látja és később hallja maga körül.
2012. jan. 18. 14:11
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos itt nem is az a kiakasztó, hogy anyósod milyen, hanem hogy a férjed nem melléd áll. Én is válaszút elé állítanám, döntse el téged vagy az anyját választja. Anyuka meg bizonyára már csak a "jóra" emlékszik a fiatalkorából, mert két gyerek mellett egy anya (ha igazán foglalkozik a gyerekeivel) nem igazán tud pihenni.
2012. jan. 18. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!