Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós nevelje a gyerekemet? Ez elég ok a váláshoz?
Anyósom kitalálta, hogy majd ő neveli a 3,5 hós babánkat és én visszamehetek dolgozni, jó gazdagok leszünk, milyen jó lesz nekünk... A baj az, hogy a hátam mögött telebeszélte férjem fejét és most ő is ezt akarja! Azt mondta, ha nem megyek vissza, akkor mostantól a rezsi 1/3-át fizeti, semmi többet :-( Amúgy tényleg "szarul kapok": TGYÁS-om 160e, GYED-em is 90e körül lesz.
Az anyja olyanokat mond neki, hogy ő mindig azt csinált, amit akart két gyerek mellett is és hogy sosem pihent olyan sokat, mint akkor, mindig mindenre volt ideje és energiája; meg hogy a mai tápszerek egészségesebbek az anyatejnél.
Anyukámhoz bármikor mehetnék - szerintetek menjek?
Miért hagyod, hogy az anyósod beleszóljon az életetekbe ? A döntés kizárólag a férjedé és a Tiéd.
Mellesleg a férjed elég érdekesen áll a dologhoz, inkább azt kellene megoldani, hogy Te - a gyermek édesanyja - legyél minél többet a kicsivel együtt. Ezeket a hónapokat, éveket senki nem adja vissza.
Sajnos vannak ilyenek, én nem hinném, hogy kamu. Menj édesanyádhoz.
Ez a nő nem normális /mármint az anyósod/ és az anyámasszony katonája fia sem.
Sajnos van :-(
Anyós nyugdíjas, korábban óvónő volt, úgy gondolja, ő jobban tudja nevelni a gyereket. És mivel én nem azt tettem, amiket ő mondott, ezt találta ki. Mert most állítólag "ez a divat", hogy a fiatalok jobban tudjanak boldogulni.
Azt már a baba előtt megbeszéltük, hogy 1,5-2 éves kora körül visszamegyek dolgozni, nekem is ez a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!