Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyós nevelje a gyerekemet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyós nevelje a gyerekemet? Ez elég ok a váláshoz?

Figyelt kérdés

Anyósom kitalálta, hogy majd ő neveli a 3,5 hós babánkat és én visszamehetek dolgozni, jó gazdagok leszünk, milyen jó lesz nekünk... A baj az, hogy a hátam mögött telebeszélte férjem fejét és most ő is ezt akarja! Azt mondta, ha nem megyek vissza, akkor mostantól a rezsi 1/3-át fizeti, semmi többet :-( Amúgy tényleg "szarul kapok": TGYÁS-om 160e, GYED-em is 90e körül lesz.

Az anyja olyanokat mond neki, hogy ő mindig azt csinált, amit akart két gyerek mellett is és hogy sosem pihent olyan sokat, mint akkor, mindig mindenre volt ideje és energiája; meg hogy a mai tápszerek egészségesebbek az anyatejnél.

Anyukámhoz bármikor mehetnék - szerintetek menjek?

2012. jan. 18. 14:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, azért harmadol, mert 3-an vannak, ők + a baba. De kicsinyes, hogy agyerek részét (ami semmi a felnőtt fogyasztásához képest) sem hajlandó fizetni. Ilyen emberrel én nem tudnék együtt élni.
2012. jan. 18. 14:45
 22/39 anonim ***** válasza:
96%
Ha jól értem, van kb havi 200.000-ed+ egy saját lakásod. Akkor mi a gond? A férjed egy idióta, menjen ő az anyjához.
 23/39 anonim ***** válasza:
93%

En vissza mentem dolgozni, amikor lejárt a szulési szabadságom (kb 7 honapos volt). (Szlovákiában élek). Igy egyeztunk meg a munkáltatoval. Lányom egész nap a férjemmel van és jol megvannak. Nincs ki segítsen nekunk, mármint anyagilag. Kolcsonre vettuk a házat, rezsi, kaja, na és a gyerekrol nem is beszélve. Férjem éjszaka dolgozik minden nap. Mi dontottunk így, sajnos csak ez volt a megoldás anyagilag. Forintba átszámolva olyan 63 ezrek kaptam otthon.

De ezt nem anyosodnak kell eldontenie hanem nektek. En biztosan kiosztanám a helyedben. Ha megteheted és nem vagytok rászorulva a pénzre, akkor a helyedben és is otthon maradtam volna.

24/39 A kérdező kommentje:

22-es válaszoló: az a "gond", hogy szeretjük egymást a férjemmel, jól elvan a babával is. Én apa nélkül nőttem fel, vagyis "hétvégi apukával", aki az új családja miatt nem mindig ért rá. Ezt nem akarom a lányomnak.

Komolyan olyan, mintha agymosáson esett volna át. Eddig nem volt ilyen anyagias :-(

Aki felvetette, hogy anyós egyedül él-e: erre eddig nem is gondoltam... Igen, a másik fia is most repült ki, nem sokkal a baba születése előtt. Erre nem is gondoltam :-)

Anyóssal én még nem beszéltem erről. Amikor megemlítette, eljöttem tőle és azóta nem is beszéltünk (kb 1 hónapja).

2012. jan. 18. 14:56
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a férjeddel megbeszélni, hogy nem akarod az anyósra bízni, mert te vállaltad, a te gyereked. Ha ezt nem érti meg, akkor rakd ki a szűrét, de te ne menj sehova a SAJÁT lakásodból, menjen ő az anyjához, ha úgy is ennyire egyetértenek.
2012. jan. 18. 14:59
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Szeretitek egymást a férjeddel? Mondd meg, ha te vagy neki az első, elfogadja a te álláspontodat, és azt tartja szem előtt!
2012. jan. 18. 15:04
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
en eltudom kepzelni az ilyen anyosokat...nekem is erdekes van kb azt is megkerdezi ferjemtol mikor megy wc-re..semmi private dolgunk nincs ferjemmel...az a baj h kulfoldon elek haza se tok konnyen koltozni...de te megteheted...szerintem par napra vagy hetre cuccolj anyukadhoz es majd a ferjed rajon hogy mit kellene tennie...3.5 hos kisbabat otthagyni mamara szerintem korai, meg elvezni se tudod az anyasagot...gondolom mami unatkozik otthon meg egyedul is van azert talal ki ilyen hulyesegeket...a ferjed meg mivel az anyjarol van szo nehez nemet mondani meg anyosok mindig szeretik lelkileg zsarolni fiacskajukat!!!!!
2012. jan. 18. 15:15
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Az anyósodnak már volt lehetősége gyereket nevelni. Ha elszúrta azt, az nem a te hibád. Te csak neveld szépen a sajátodat. Ha a férjednek esetleg nem tetszik, akkor le is út, fel is út.
2012. jan. 18. 15:16
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

ha eddig is csak a rezsi felét fizette akkor igenis anyagias !!!

és még Te mennél el a SAJÁT LAKÁSODBÓL!?

nem szoktam ilyet mondani, de ha Veled-Veletek él akkor viselkedjen is úgy, és ha másképp gondolja menjen...

egyébként a Tgyás maximalizált összeg, más se kap sokkal többet...

stb stb

2012. jan. 18. 15:59
 30/39 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólást.

Mindjárt jön haza a férjem. Holnap megírom, mi volt.

2012. jan. 18. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!