Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós nevelje a gyerekemet? Ez elég ok a váláshoz?
Anyósom kitalálta, hogy majd ő neveli a 3,5 hós babánkat és én visszamehetek dolgozni, jó gazdagok leszünk, milyen jó lesz nekünk... A baj az, hogy a hátam mögött telebeszélte férjem fejét és most ő is ezt akarja! Azt mondta, ha nem megyek vissza, akkor mostantól a rezsi 1/3-át fizeti, semmi többet :-( Amúgy tényleg "szarul kapok": TGYÁS-om 160e, GYED-em is 90e körül lesz.
Az anyja olyanokat mond neki, hogy ő mindig azt csinált, amit akart két gyerek mellett is és hogy sosem pihent olyan sokat, mint akkor, mindig mindenre volt ideje és energiája; meg hogy a mai tápszerek egészségesebbek az anyatejnél.
Anyukámhoz bármikor mehetnék - szerintetek menjek?
Az eszem megáll, nekem még nincs gyerekem, de ilyet állítani hogy az anyatejnél jobb a tápszer????? Normális ez a nő????
Ha nem változik a férjed álláspontja rakd ki a szűrét. Ne te menj el. Ha tényleg úgy van ahogy előttem írták hogy csak a házasság utáni arányt kell fizetni, egyszerűbb azt kiadni, mint gyermek mellett gyűjteni egy új lakásra. ÉS lehet hogy otthon kapsz lelki támogatást anyukádtól ha te mennél haza, de biztos odamenne egy időre hozzád ha szükségét éreznéd.
Várom én is a fejleményeket!
Na kedves, hogy vagy? Sikerült a férjeddel beszélni?
Sajnos ebbe a szituációba én is kerültem, így tudom milyen nehéz...
Még nem tudom, hogy ez jó vagy nem, de kiderült, más is van a háttérben: a cége 350 embert küld el jan 31-ig; ebből már 250 meg is volt :-( Bepánikolt és ez tűnt tökéletes megoldásnak....
Szerencsére tudtam magamon uralkodni és nem szedtem le a fejét, amiért nem velem beszélte meg. Nyugtatgattam, hogy minden rendben lesz, vagy ha nem, akkor is megoldjuk. És hogy ha kirúgják de nem talál munkát, természetesen visszamegyek.
Ma már ezer dolog eszembe jutott, amin spórolni tudnánk, ezt majd este elmondom neki is.
És ha februárban minden rendben lesz, elmagyarázom neki a családi problémamegoldás szabályait.....
Nem mondom, h ez indok, de így már kicsit talán elfogadhatóbb a férjed reakciója. Berezelt. Bár ez a rezsi 1/3-át fogja fizetni dolgot még mindig nagyon gerinctelennek tartom. Egy család vagytok, együtt és egymásért kell tennetek.
Remélem, h a te szempontodból a lehető legjobban alakul a történet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!