Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pillanat, amikor végleg eldöntötted, hogy elválsz?
a teremtes koronai agyam megall.
nekem akkor borult ki a bili mikor en dolgoztam en vezettem a haztartast 4 gyerekkel foiskolara jartma munka mellett ellatttam a gyerekeket.
O munkanelkulikent otthon ult es leuvoltott a telefonba hogy merek elmenni fosuliba 2 napra es neki uressen maradt a huto miert nem gondoskodtam rola.
Hazajottem kosz volt mocsok a gyerekek pizsmaba kocossan nem vitte oket iskolaba elfelejtette mert jot jatszottak.
allandoan zsarolt es lopta a penzt a penztarcambol es kaja helyett hulyesegekre koltotte pedig naghyon szukolkodtunk az iskolam miatt.En mogyorovajas kenyeret ettem a fosulin meleg kaja helyett es bekunyeraltam magam egy tanarnohoz aludni, mindig valakivel osszealltam ne legyen utikoltseg.O otthon hozatott pizzat mert nem volt kedve fozni es elkoltotte a kajapenzt masra.
Szoval akkor ott azon az eseten megmondtam neki ennel meg egyedu is tobre megyek.
Erre ongyilkos akart lenni es nem akart valni.Aztan ismerosom segitett es 6 het alatt elvaltunk mert megfenyegettem ha nem egyezik minden gyerekre kerek penzt es elete vegeig fiztehet sot mivel tanultam azt is megigertem asszonytartast kerek es abbahagyom a munkat.
Igy mindenbe beleegyezet. azota egyedul lakik mar dolgozik mert kell es a gyerekekre megegyezes szerint nem fizet a haz viszont az enyem lett (igaz en fizettem mindig is a jelzalogat) orulok hogy megszzabadultam tole soha tobbet massal anyagi kozosseget nem vallalok nagyon tanultam belole az biztos.Ellvitte a kocsit ami az en nevemen volt a mai napig fizetem ra a kolcsont ennek mar 4 eve.
Az elet megy tovabb ures lakassal is de talpra alltam a gyerekekkel.
szerencsére nem voltunk házasok. jobb is.
kiderült, h felvett egy milla személyi kölcsönt, törleszteni luxus volt, de elbacni azt tudta...
ekkor mondtam azt, h na ezzel az emberrel én semmilyen vagyoni és jogi közösséget nem vállalok, mert félő, h a saját lakásomat is képes lenne eladni a fejem fölül.
# 10/15
Ne haragudj , de olyan jót nevettem a szex előtti torna miatt. (komolyan potyognak a könnyeim úgy röhögök) pedig az én volt férjem sem volt piskóta.
Ő is hasonlóképpen mint a tied olyan semmire sem volt jó. De mindig okoskodott, hogy márpedig ő a tökéletes mindenben.
PL:
Úgy döntött madarakat fog tartani hobbiként. Galambokat pontosan. Mondom neki, hogy rendben, de mielőtt megvenné a drága galambokat csináltassunk nekik valami galambházat ahol élhetnek, pihenhetnek, és majd onnan engedje ki, és röptesse őket. Hívjunk valakit aki csinál ilyet. De nem, majd ő. Megvettük a megfelelő faléceket, gerendákat, meg ami kell, és elkezdte. Egyszerű meló. Csinált deszkákból egy 160 centis (én voltam a mérce) dobozt. Se ablak, se ajtó. Csak a négy deszkaoldal. Jön nagy lelkesen, hogy na nézzem meg, milyen tökéletes galambházat csinált. Ott állok a doboz előtt, és azon agyalok, hogy tényleg ennyire buta, hogy nem látja, hogy nincs semmi nyílászáró?? Meg is kérdeztem, hogy nem hiányzik valami? De nem, én ünneprontó vagyok, nem akarom, hogy galambász legyen stb. Mondom:
Te szerencsétlen, hogy viszed be a galambokat ha nincs ajtó? Hogy kapnak fényt ha nincs ablak?
Vagy amikor mondom, hogy elmegyek veszek egy csomó virágföldet, mert rózsalugast akarok csinálni, sok-sok rózsával, és más virágokkal. Majd ő elmegy. Mondom jó, leírom neki, hogy milyen földet vegyen, hozzáteszem, hogy a trágyásföld is jó. (mármint amit az üzletben kapható)
Eltelt 4 óra sehol nincs. Majd hazajött, de már messziről érezni lehetett. A kocsi utánfutója tele volt trágyával amitől bűzlött az egész utca. Kérdezem, hogy ez mi? Erre, hogy ő milyen okos volt, megspórolt egy csomó pénzt. Nem ment el a kertészetbe földet venni, hanem átment a haverjához, és az emésztőjét kilapátolták, mivel segített neki, így az után futót megpakolták emberi szarral..
Azt hiszem ez volt az a pont amikor úgy döntöttem, hogy jobb lesz nélküle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!