Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi volt az a pillanat, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pillanat, amikor végleg eldöntötted, hogy elválsz?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 22:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Az a pont volt amikor már a hideg rázott ha rám nézett a férjem. A hozzám akart érni akkor akaratlanul is félrehúzódtam..
2012. dec. 8. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Mikor már vagy egy éve halott a dolog, nem tudom tisztelni vagy becsülni, nem érzem magam nőnek csak egy gonosz házisárkánynak aki mindent egyedül szervez (még egy egyszerű együnk együtt reggelit vagy orvosságbeadása gyereknek mert ezek oly bonyolult s nem önmagától értetődő dolgok) aztán ellenőrizni kell a másikat közben mindkettőnket hülyének gondolni de magától semmit se tesz s aztán felháborodik. Mert ő amolyan csendben s sunyin meghúzódó típus én meg szókimondó s szenvedélyes ezért hát aki veszekszik az a rossz szerinte nekem meg legyen a lelkiismeret furdalás, aztán fél napig gépezik közben főzzek neki kaját, takarítsak, játsszak a gyerekkel(aki vele akar) majd jön s "megbocsájt" s felháborodik mikor én nem akarok már semmit se. Mert elmenni nem hajlandó

a házamból de én legyek az anyja, küldözgessem az önéletrajzait mert ő nem tud s felháborodik mert "bunkó vagyok" mikor elküldöm. Na én ma döntöttem el ezek után a dolgot, hogy megkértem keresse meg a szánkót s nemtudta/akarta 2perc alatt kétszer próbálta majd felháborodva közölte nincs meg. Kimentem, egyből ott volt ahol kértem nézze meg (lehajolnia kellett volna csak) s kértem akkor most ha én megtudtam keresni ő menjen ki havat lapátolni a szomszédnénihez aki özvegy öreg nénike aki már nem erős közölte üvöltve nem megy talán az ő hibája, hogy nem találta meg a szánkót mit képzelek? Ő már eleget lapátolt (miénket se fejezte be azt a 10métert de a kaja fontosabb volt). Itt már kiakadtam erre nekem s a gyereknek lökte a fotelt.

Na most épp itt fogok aludni a gépnél szerintem aztán mikor hazamegy a szüleihez utána dobom kocsival a holmiját. A gyereknek nyugodt élet kell s nekem is. Nem akarok idegbeteg lenni de azt se, hogy egy féregtől tanulja meg az apamintát a gyerek. Akkor inkább én is hokizni meg focizni járok a fiammal had örüljön.

2012. dec. 8. 22:48
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

A volt férjem hihhhhetetlen módon férfiatlan volt, ami az ügyintézéseket illeti. A postán még csekket sem tudott befizetni. Megpróbáltam életre nevelni, de nem nagyon ment. Végül mondtam neki, hogy nem baj, ha valamit nem tud megszerelni, de legalább hívjon szerelőt.

Aztán eljött a nap, amikor elkezdett folyni a víz a vécében. (Nem zárt a tartály rendesen.) 1-2 napot vártam, de semmi... Aztán odahívtam a budihoz. Mondom neki "nem vettél észre valamit?", mire ő "folyik a vécé". Én: "Meg tudod csinálni?" Ő: "Nem." Én:"Akkor hívsz szerelőt?" És ekkor jött a bűvös mondat: "de hát nem folyik nagyon..." Szó nélkül otthagytam. Másnap mentem a bíróságra a kérelemmel.

2012. dec. 8. 23:56
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Sok mindenből kezdett elegem lenni, ez volt a pillanat.

Hazaértem egy nehéz vizsga után, amire hosszú ideje készültem. Semmit nem csinált szokás szerint egész nap, ekkor már jó ideje nem dolgozott. Ült a számítógép előtt, játszott. Mikor felállt elmenni a wc-re, látszott, és ahogy oda akartam ülni, hogy megnézzek valamit éreztem, hogy teljesen beizzadt a segge alatt a szék. Annyit kérdezett, hogy mit eszünk? Arról, hogy na és sikerült-e a vizsga vagy valami, semmi... Még a kollégám is rögtön az nap csak azért felhívott, hogy megtudja. Az meg..

Ez volt a pillanat, mikor eldöntöttem, hogy csomagolok.

Amúgy nem értem a harmadik miért van lepontozva, nyilván nem azért vált el, mert nem hívott a budihoz szerelőt a férje, én sem azért, mert beizzadt a segge a széken és le se szarta a vizsgámat, hanem ez volt az odavezető úton az utolsó lépés, amikor azt mondod, hogy ennyi. Ez bármilyen apróság is lehet, ami végképp eldönti, hogy akkor ennyi.

2012. dec. 9. 02:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor minden puzzle kirakódott.Helyre rakódtak jellemek, emberek, időpontok, cselekmények, események.

Igaz-mivel nem voltunk házasok-ezért nem "váltunk".

2012. dec. 9. 07:10
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Egy abortusz.
2012. dec. 9. 07:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
mikor leköpött,rugdosott,megutott,mikor minden nap elmondja hogy nem vagy jo semmire,megalaz masok elott
2012. dec. 9. 10:30
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
utolso meselj nekunk milyen volt a kapcsolat es hogy jutott oda.
2012. dec. 9. 12:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Már teljesen elhidegültünk egymástól, külön szobában aludtunk, a kommunikációnk gyakorlatilag arra korlátozódott, hogy mi legyen az ebéd. Ő egész nap csak játszott a gépen, mint egy gyerek. Rossz volt nézni, teljesen férfiatlanná vált a szememben. Nem is kívántam már, idegesített a sok hülyesége.

Egyszer csak az tűnt fel, hogy már meg se kell szólalnia, hogy idegesítsen. Ha csak belépett a szobába, vagy hallottam, hogy nyitja a bejárati ajtót, rögtön ideges lettem. Akkor döntöttem el, hogy ennek vége. De még egy fél év kellett, mire sikerült mindent elintézni és válni.

2012. dec. 9. 14:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok

Igen, nem a budis eset miatt váltam, hanem az volt az utolsó csepp. Mondok egy másik esetet:

Nem tudta, hogy hogyan kell ajánlottan feladni egy levelet. Volt otthon olyan formanyomtatvány, kitöltöttem, és megmondtam a férjemnek, hogy a 2. ablaknál adja fel, de majd látja is, hogy van az ablak felett egy kis borítékot jelző tábla.

10 perc múlva hazajött, hogy a 2. ablak zárva, de a 3. ablak nyitva és az felett is van boríték. Akkor most ott is feladhatja-e.

Ekkor már 30 felett volt.

Felszerelte a spájzban a polcokat. Felhívott, hogy kész. Mire én: megtaláltad a vízszintmérőt? Erre ő: nem is kereste, szemmértékkel csinálta. Hát olyan is lett. Lecsúsztak a konzervesdobozok a polcról.

Ki akartuk festeni a kisszobát. Megvettem ÉN mindent. A haverja felajánlotta, hogy megcsinálja 3 sörért cserébe. Na ekkor felháborodott az exem, hogy ő is megtudja csinálni. erre ugyan 6 hónapot kellett várni, mert addig halogatta. Aztán egyik nap, mikor elutaztam, megcsinálta. Mikor megláttam nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek: Nem glettelte le a falat. Simán hengerrel végignyalta, a plafon is tiszta paca lett, mert hozzáért az éleknél, a szőnyeget nem takarta le, tiszta festék lett, az ablak is. Ja, és a napsárga színű színezőt nem keverte bele. Az sem tűnt fel neki, hogy sárgára akartuk, és fehér lett.

De a lakásátíratásra félretett 180 ezer forintot elköltötte titokban.

A szex olyan volt, hogy nulla szenvedély és spontatinát. Mikor megbeszéltük, hogy szeretkezünk, akkor bemelegített!!!!! Komolyan, derékkörzéseket végzett, mert kar- és láblendítéseket!!!!

Na ilyen esetek után jött a budis sztori.

2012. dec. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!