Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az utolsó csepp, amikor eldöntötted, hogy elválsz?
S mi minden mentél addig keresztül?
Kort és nemet is írjatok, léci!
na, és még kérdezi valaki, hogy miért nem akarok házasodni?! :)
anyukámnak nem sokáig kellett várnia, míg apám kimutatta a foga fehérjét: amint megszülettem le is lépett egy kolléganőjével. szerintem ez egy csapásra megtölti azt a bizonyos poharat. de legalább nem kellett egész gyerekkoromban azt néznem, ahogy balhéznak, és normális, szerető környezetben nőttem fel, még ha nem is volt apám.
Sajnos egyre több az olyan nő,aki hagyja magát megalázni.
2 esetröl is tudok hogy a férfi félrement,és nem akart válni a nő,azt mondta öt nem zavarja a szerető csak maradjanak együtt.
Amikor megtudtam hogy közel egy éve nöje van.Na akkor egy pillanat alatt eldöntöttem. Azelött 5 évig együtt éltünk, összesen 1 évig voltunk házasok, és úgy nézett ki, hogy mihelyt megházasodtunk, és biztos volt neki az asszony, félre is lépett. Söt, kapcsolatot "ápolt". Az egy év alatt hitegetett, és kimagyarázta magát, a késséseiért én hülye hittem neki. Azóta nem mentem újra férjhez, párkapcsolatom az van, de nem merek férjhez menni:((
38N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!