Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi volt az utolsó csepp,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az utolsó csepp, amikor eldöntötted, hogy elválsz?

Figyelt kérdés

S mi minden mentél addig keresztül?

Kort és nemet is írjatok, léci!

2011. okt. 25. 15:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%
vuhh! novellakat akarsz olvasni?
2011. okt. 25. 15:21
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem! Emberi sorsokat.
2011. okt. 25. 15:23
 3/23 anonim válasza:
18%
Válni készülsz, kedves kérdező?
2011. okt. 25. 15:28
 4/23 anonim ***** válasza:
Egy kész vagyon a válás, szóval jól gondold meg. Fele ház, fele vagyon, stb.
2011. okt. 25. 15:31
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

na, és még kérdezi valaki, hogy miért nem akarok házasodni?! :)

anyukámnak nem sokáig kellett várnia, míg apám kimutatta a foga fehérjét: amint megszülettem le is lépett egy kolléganőjével. szerintem ez egy csapásra megtölti azt a bizonyos poharat. de legalább nem kellett egész gyerekkoromban azt néznem, ahogy balhéznak, és normális, szerető környezetben nőttem fel, még ha nem is volt apám.

2011. okt. 25. 15:43
 6/23 anonim ***** válasza:

Sajnos egyre több az olyan nő,aki hagyja magát megalázni.

2 esetröl is tudok hogy a férfi félrement,és nem akart válni a nő,azt mondta öt nem zavarja a szerető csak maradjanak együtt.

2011. okt. 25. 16:12
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megtudtam hogy közel egy éve nöje van.Na akkor egy pillanat alatt eldöntöttem. Azelött 5 évig együtt éltünk, összesen 1 évig voltunk házasok, és úgy nézett ki, hogy mihelyt megházasodtunk, és biztos volt neki az asszony, félre is lépett. Söt, kapcsolatot "ápolt". Az egy év alatt hitegetett, és kimagyarázta magát, a késséseiért én hülye hittem neki. Azóta nem mentem újra férjhez, párkapcsolatom az van, de nem merek férjhez menni:((

38N

2011. okt. 25. 16:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kiderült hogy a kalandjai mellett évek óta szeretője is van.
2011. okt. 25. 18:26
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
Nincs ilyen nálam. Itt vannak a gyerekei, a hatalmas hitel, hátába a kés, ha le akar lépni, mert egyedül én ezt nem... Csal szorgalmasan,már ha tud,tudok róla, meg is utáltam, de most így megy csak. Ha egyenesbe jövök, mehet, amerre lát. Szóval nem utolsó csepp lehet, hanem ha meglátom végre azt, hogy boldogulok egyedül is.
2011. okt. 25. 19:36
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
Én ugyan nem váltam el(nem voltunk házasok), de szétmentünk a gyerekem apjával. Az ok az volt, hogy kijelentette nem szereti a gyerekét, és ez ténylegesen is látszott rajta.
2011. okt. 25. 21:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!