Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az utolsó csepp, amikor eldöntötted, hogy
elválsz?
S igen, foglalkoztat a téma. Én nehezen döntök. Nálunk is szóba jött már. Én mennék, férjem nem enged. Nehéz.
2011. okt. 25. 22:45
12/23 anonim válasza:
Szia. Hét lombikon mentem keresztül. Ebből egy hét hetesen elhalt magzat. Páromnak közben öt műtétje volt. Amikor hét hetesen elhalt a magzat, minden otthon lévő virágot össze törtem. Ma már örökbefogadó szülő vagyok. Én vágtam el Babám köldökzsinórját, én láttam meg meg először kibújni buksiját. Idén elvesztettük Anyukámat, fiatal volt,Nevelőapámat - akit igazi apámnak tartok,- Férjem Apukáját, aki szintén nem volt öreg - és mégis, mégis boldogok vagyunk 27 hónapos örökbefogadott kisfiunkkal:) Mi ez, ha nem szerelem? Ha nem kitartás egymás mellett? 14 éve vagyunk együtt. És kívánom Magunknak, hogy még háromszor ennyi legyen. Együtt. Hármasban. Hogy az unokákat is láthassuk :)):):: Úgyhogy válaszom NEM! NEM válok el! És igen, még százszor is átmennék ezeken VELE!!! EGYÜTT! :) 46
2011. okt. 25. 22:50
13/23 anonim válasza:
Mikor megtudtam, hogy más srác iránt érdeklődik.
2011. okt. 26. 11:51
14/23 anonim válasza:
Rájöttem, hogy szeretője van, akibe szerelmes is. Ő maradt volna az anyagiak miatt, de én válni akartam, legyen esélyünk a boldogságra...
2011. okt. 26. 12:59
15/23 anonim válasza:
Megcsalt,mennie kellett. A válás nem drága, ha nincs semmi közös tulajdon. Nem hiszem ,hogy meg kellene várni az utolsó cseppet, annál rosszabb lesz, ha vársz. Ja és van egy 11 hónapos kislányunk,aki tervezett baba volt. Ketten maradtunk a lányommal,de jobb ez így, még ha fáj is,ami történt.
30/N
2011. okt. 26. 14:36
16/23 A kérdező kommentje:
Kedves 46 éves!
Tényleg szívből örülök, hogy te ráakadtál arra a párra, akivel végig tudsz gyalogolni a rögös úton.
Vannak akiket pont a sok nehézség tart össze.
Sajnos viszont vagyunk egy jópáran, akik ennél sokkal pechesebbek vagyunk. S esetünkben sokszor bizony nem a sok rög az úton az, ami szétválaszt, hanem azok az emberi gyarló tulajdonságok, amik ellehetetlenítik a szerelem, majd később a szeretet érzését is. És még sok mást is. Idővel minden jó érzés elfakul. Hol magunkat hibáztatjuk, hol a másikat. Hol pedig egyikőnket sem, hiszen sokszor belátható, hogy eleve a választás volt rossz. Nem mindenki illik mindenkihez. Ennyi :-((
Örülök, hogy neked sikerült.
Sajnos esetünkben ez most nem sokat segít.
2011. okt. 26. 19:15
17/23 anonim válasza:
Szia! A 46 éves vagyok.Tiszta szívből kívánom Neked, hogy sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd és ne sérülj nagyon. És teljesen igazad van, sokszor egyik fél sem hibás. Én valóban szerencsés vagyok. Neked kívánok minden-minden jót!!!! :)
2011. okt. 27. 13:19
18/23 anonim válasza:
Amikor másodjára is megcsalt.Csomagolhatott.A szívem majd meg szakadt,de nem akartam meg várni a harmadikat is.
2011. okt. 27. 13:31
19/23 anonim válasza:
Amikor a férjem önkivületi állapotban jött haza a kocsmából, szétverte egy baltával a konyhát, és kidobta az egy hete vásárolt LCD tévét az ablakon, majd a függőnyt leszakította és fojtogatni kezdte a fiunkat vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!