Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy közöltétek hogy válni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöltétek hogy válni szeretnétek? Van "megfelelő" pillanat?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:

A férjem egy vita hevébe mondta először. Utána sokat gondolkodtam rajta. Végül egyik este, miután elaludtak a gyerekek leültem vele és felhoztam a témát.

Nincs megfelelő pillanat :-( Nem szabad húzni-halasztani, mert akkor csak gyűlik a keserűség. Nyilván ő is érzi, hogy valami baj van a kapcsolatotokban.

2012. okt. 19. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy akárhányszor szóba kerül hogy baj van ő nem nagyon beszélget, kérdi mit akarok és ennyi, most jött el a pillanat amikor úgy érzem hogy tényleg el szeretnék válni, bár még nem tud egyikünk se máshova menni szóval elég érdekes lesz, de szeretnék mindenképpen függetlenedni tőle
2012. okt. 19. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Lesz miből megélned és hol laknod? Nem kellene inkább rendbe hozni a házasságotokat?

Miért gondolod, ha elválsz akkor jobb lesz?

2012. okt. 19. 17:39
 4/6 A kérdező kommentje:
egyenlőre nem tudunk külön menni, van egy gyerek aki imád mindkettőnket, de én nem bírom tovább a párkapcsolatot vele, társként mint emberek tök jól elvagyunk csak hát ez nem házasság... 10 éve ez van, most vagyok ott hogy elég volt, már számtalan próbát tettem hiába...
2012. okt. 19. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A férjem minden veszekedés alkalmával fejemhez vágta, h váljunk el. Egyszer papíron is leírta. rá 3 hétre azt mondta, ez a végső döntése. Másnap elétettem a papírt, h ha komolyan gondolja, írja alá. megtette. másnap beadtam, kiakadt. vele sem lehetett semmit megbeszélni sosem, csak a saját igazát szajkózta állandóan, mindenért én voltam a hibás, kötekedett,minden idegesítette -pl 1 mp-ig nem látta a tv-t, mert pont ott mentem el, cöccögött, csúnyán beszélt stb. Nekem nem volt ilyen pillanat, folyamat volt. egyszer csak betelt a pohár. ha nem akarod folytatni, egyedül is beadhatod a válást.
2012. okt. 21. 21:40
 6/6 anonim válasza:

Szerintem akkor érdemes közölni vele, amikor már megvan a terved arra, hová költözöl, miből tudsz majd élni, mi lesz a gyerekkel.

Nálunk sokszor feljön a téma, hogy külön menjünk, de nálunk is az a baj, hogy együtt lakunk és nincsenek meg a lehetőségeink, hogy különköltözzünk. Így csak mindig megy a vita, hogy "elegem van belőled", és tényleg nem is akarok már vele maradni, de ugyanakkor félelemmel tölt el, amikor belegondolok, hogy nincs pénzem albérletre... Így a végén mindig összeszorított fogakkal arra jutunk, hogy oké, még egy próba, stb, de ez rengeteg feszültséggel jár.

Ha nektek gyereketek is van, akkor főleg rossz lenne, ha ezt megérezné. Én azt tanácsolom, hogy próbálj felszabadultnak tűnni, ne menj bele vitákba, mutasd magad kiegyensúlyozottnak és közben próbáld meg (a barátaid/szüleid/testvéreid segítségével) kitervelni, hogy lesz a válás után, és akkor közöld vele, hogy válni szeretnél, amikor már megvan a "haditerv" a különélés megvalósítására.

2012. nov. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!