Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan közöltétek a szülökk...

Ti hogyan közöltétek a szülökkel, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
már férjnél vagyok szóval nem tiniként kérdézem. csak kíváncsiságból mert egyenlőre nem tudom magam elé képzelni a helyzetet...
2012. ápr. 7. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

UH képpel a kezünkben

(akkor már évek óta nyaggattak minket hogy mikor lesz már unoka)

2012. ápr. 7. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anya, apa, babát várok
2012. ápr. 7. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem úgy a legjobb, ha mikor meglátogatod őket, akkor azt mondod: "szeretnék elmondani valamit." Közben mosolyogj! Folytasd így: "nagyszülők lesztek!"
2012. ápr. 7. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom, hogy az én anyukám nem szeretné a nagyszülő megnevezést, úgyhogy én ezt nem mondanám, de ez csak az én véleményem. Én a barátommal (férjemmel, mindegy) együtt mennék és mondanám, hogy képzeld anyu...úgy néz ki gyarapodni fog a család.
2012. ápr. 7. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Gondterhelt arccal:

"Anya, apa van egy pici gond!"

Majd mosolyogva:

"Na jó, nem gond az, de pici!!!"

2012. ápr. 8. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Én majd úgy fogom, hogy amikor együtt lesz a család, a nővéremhez fordulok, és azt mondom neki: "Jó hírem van! Nagybácsi, vagy nagynéni leszel!" :D (Ez nálunk egy ismert poén, ezért így.)
2012. ápr. 8. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!