Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártok szülőkkel konvertre?...

Jártok szülőkkel konvertre? Párral rendelkező 20 felettieket kérdezem.

Figyelt kérdés
Jártok úgy koncertre,szinházba,bárhova hogy párod és a szüleid,vagy az ő szülei?

2012. márc. 7. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemigazan! De ha elvezed a tarsasagot, semmi kivetnivalo nincs benne, sott.... :)
2012. márc. 7. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:

én szülő vagyok,egyetemisták a gyerekeim.

Koncertre (könnyűzene) is járunk együtt (ők és barátaik és mi), komolyzeneire is. Szinházba már általában a barátaikkal mennek, ha valami ritka jegyet sikerül szerezni akkor velünk.

Moziba is megyünk együtt. Ha kinéznek valami jófilmet meg szokták kérdezni,hogy jövünk-e mi is.

2012. márc. 7. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 20 vagyok, barátom 25.

Szoktunk menni anyukájával színházba és kirándulni, néha az én anyum is csatlakozik. :)

2012. márc. 7. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 21 vagyok, párom 24.

Én szüleimmel nem megyünk ilyen helyekre (bár anyukámmal szívesen járnék, csak ő messze lakik).

Viszont neki az anyukája néha eljön velünk valahova (mármint ő szerez jegyet valamire, amire elhív minket is), de én azt nem szeretem.

2012. márc. 7. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Strandra mentünk anyuékkal kocsival, de csak mert így olcsóbb volt mintha buszoznánk.

Ja és bevásárolni is együtt megyünk, szintén kocsival. Amúgy se mozi se színházba nem járnak a szüleim.

2012. márc. 7. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

23 vagyok, a barátom 26, fél éve együtt. Az ő szüleivel eddig nem volt alkalmunk kiruccanni, az én szüleimmel voltunk már fürdeni, kirándulni, de az ő szüleivel is tervezzük.

Egyébként az én szüleim fiatalosak, rendszerint együtt megyünk koncertekre (rock, metal), színházba, vagy állatkertbe, fürdeni, vagy túrázni.

Anyukámmal kettesben is eljárunk koncertekre, mert vannak zenekarok, amiket édesapám például nem kedvel annyira, mi viszont nagyon.

2012. márc. 7. 12:42
 7/7 /Anita_'94/ ***** válasza:
2 éves korom óta járok apuval meccsre, ha ez is számít. Nekem az a színház :)
2012. márc. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!