Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázzam meg egy 10 évesnek, hogy "randizgatok" az apjával a válásunk után? Vagy hazudjak?
Én mindenképpen az igazat mondanám, úgy is érzi valamilyen szinten.
Próbáld neki megmagyarázni, hogy ehhez tényleg idő kell, ennél többet még ti sem tudtok jelenleg. Pozitívan álltok egymáshoz, a jövő pedig majd adja magát.
Sose hazudj!!!!
Inkább magyarázd el. Nem hülye, hanem gyerek! :)
szerintem is felfogja egy 10 éves...
Amikor 10 voltam anyám a második férjétől vált el, és hozzáment az ofőm férjéhez... szép mi? Na mindegy. Csak azt akarom mondani, h mindent kristálytisztán értettem és nem is viselt meg a dolog. A gyerekek rugalmasak.
Mindig őszintén, a gyerek szintjén kell elmondani. Hidd el, a hazugság kiderülése jobban fájna neki, mintha mégsem sikerülne a volt férjeddel az új kapcsolat.
Egyben szeretnék gratulálni is, mert sokan nem merik felvállalni válás után a vonzalmat volt partnerük iránt.
Sok sikert kívánok nektek.
Hát, már amelyik rugalmas.
Nem egy gyereket ismerek, aki szó szerint bekattant a szülei válása után. Nem is kicsit szerencsétlen :( Évekig orvoshoz kellett járnia :(
Nem mindenki olyan erős és vaslelkű. Ez minden gyereknek árt.
Na de a témára visszatérve, nem egyszerű kérdés. Talán inkább mondd azt neki, hogy idővel elmondod. A dolgokat megérti egy gyerek és azt is meg fogja érteni, hogy majd csak később szeretnél mondani neki bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!