Hogyan magyarázzam meg anyukámnak, hogy szerintem pszichológusra van szüksége?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátai, nemszokott másokkal nagyon beszélgetni, a családban mindenkivel rossz a kapcsolata (nagynénémék stb. ) mindenkiben csak a rosszat látja. Meggyőződése hogy mindenki ki akarja használni, mindenki rosszat akar neki. Egyre többet veszekedik velem. Már egy hete arra ébredek korán reggel, hogy apuval veszekednek . Nembírom tovább... 19 éves lány vagyok, szeptembertől költözök kollégiumba. El se tudom képzelni ezek itthon mit fognak művelni... nemtudom mitévő legyek... de ha már barátai nincsenek..lehet hogy egy pszichológus segíteni tudna rajta.2012. aug. 16. 13:48
2/2 anonim válasza:
Szimplán, őszintén, egyszerűen. Felnőtt ember, aki a döntéseiért felelős - megértem, hogy aggódsz érte, de van egy határ, ahonnantól nem rajtad múlik a szüleid kapcsolata. Ne akard gyerekként átvenni az ő terhüket. Ha rávilágítasz, hogy segítségre van szükségük, ajánlasz egy-két oldalt, azzal megteszed, amit lányaként megtehetsz. Inspirációképpen egy kedvcsináló oldal, hátha: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!