Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el lehet vinni magammal olyan partnert (barátnőt) esküvöre, akivel épp randizgatok, de vagyok vele kapcsolatban?
1.: őt is meghívták, vagy csak magadtól vinnéd?
2.: a nászpárnak illik ajándékot adni, én nem hiszem, hogy illedelmes lenne a lánytól, aki nem is ismeri a párt 10-20 ezres értékben ajándékot kifizettetned...
3.: azt sem hinném, hogy a házasulandó pár szívesen látna egy vadidegent az esküvőjén.
Szóval szerintem nem illik elvinni.
az esküvőre még nem, a lagzi már kérdéses. Ott tényleg az számít, h meghívtak-e partnerestül, mert ugye ott már minden fő számít a kaja miatt.
Külföldi a jelölted? Biztos h ez a legjobb program ha ilyen ritkán találkoztok, h egy idegen ember esküvőjén ültök egymás mellett? Persze ha közeli rokonod és muszáj elmenni rá az más, de akkor meg is kérdezhetnéd h vihetsz-e valakit. Ez lenne a legtisztább
Na, ezért szokás a meghívót személyesen átadni, hogy akkor és ott le lehessen az ilyeneket tisztázni. Az utolsó nagyon jól írja itt a sok kérdést. Nem mindegy hogyan hívtak meg, kinek szól, neked, neked és a partnerednek, szüleidnek, hogy a családot hozzák stb.
Részünkről nem baj, ha valaki kísérőt hoz, mindegy ki az, mert ki tudjuk fizetni és mert sok különboző helyről van egy-egy fontosabb ismerősünk és nekik sem akartuk, hogy kellemetlen legyen, hogy senkit nem ismernek és ülnek egyedül egész este, ezt le is tisztáztuk. De pl. ha én csak az egyik kollégámat meghívom, ő meg azt sem mondja fapapucs, és magával hoz valakit, aki igaziból senkije, csak néha randiztak már, és akkor ott állok az étteremben mondjuk kifizetett 60 fővel, 60 terítékkel és ezt 3-4 ember eljátssza nekem egy az, hogy szó nélkül, kettő, hogy figyelmen kívül hagyva, hogy csak ő lett meghívva, mivel tudvalevő, hogy nincs neki állandó partnere, dugó pajtásra meg nincs darabonként 10-12 ezer forintunk az elég bunkóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!