Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külön voltunk két hónapot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön voltunk két hónapot a férjemmel. Mert neki a gép, batátok, anyja az első. Most azt beszéltük megprobáljuk, és változtat . (? (? ) Nem lesz gép, barátok. Velem semmit nem foglalkozott.

Figyelt kérdés
Most variál. ő versenybiciklizni akar heti egyszer, barátokhoz járni. mit tegyek?soha nem változik. én normális családi életet akarok élni.
2012. nov. 29. 10:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
13%

Minek házasodtak össze, ha ilyen jellegű problémák merülnek fel egy év után?

Bocs, de az ilyet én nem tudom sajnálni, és kb. csak az tud vele együtt érezni, aki hasonló okos döntést hozott.

2012. nov. 29. 22:03
 32/35 anonim ***** válasza:
Okos húzás valakit pár mondat alapján megítélni.....
2012. nov. 30. 08:44
 33/35 anonim ***** válasza:

Nagy baj, ha friss házasként már nincsenek közös programok.

Egyet tehetsz: ülj le a férjeddel beszélni és mond el, hogy te nem erre vágysz. Mond el, neked miről szól a házasság, mit szeretnél, hogyan, mikor, kivel, mi fér bele és mi nem fér bele...

Sajnos az én véleményem is az, ez amiben éltek, kevés egy közös élethez. Ne áldozd fel magad, élj úgy, ahogy szeretnél és ha nem tudtok egy utat járni, keress magadhoz illőt.

2012. nov. 30. 14:05
 34/35 anonim ***** válasza:
Majd ha kiadja könyvben az életrajzát, akkor azt is elolvasom és arra írok választ, de ameddig pár mondat áll a rendelkezésünkre, addig csak arra tudok támaszkodni. Én megmaradok ott, hogy nem teszem hozzá a saját élettörténetemet és mosom össze a kettőt, majd nyilvánítok együtt érző könnyes szeretetet.
2012. dec. 1. 15:23
 35/35 anonim ***** válasza:
a férjed vagy éretlen még a házassághoz/ vagy téged nem szeret eléggé. egyik indok sem túl jó rád és a közös jövőtökre nézve. beszélj vele erről (gondolom, már ezerszer megtetted), ha hajlandó,próbáljátok meg a párterápiát. ha nem változik meg, nincs értelme folytatni. nem is értem, miért költözött vissza... nekem úgy tűnik, h elvan egyedül,mint hal a vízben...
2012. dec. 1. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!