Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külön voltunk két hónapot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön voltunk két hónapot a férjemmel. Mert neki a gép, batátok, anyja az első. Most azt beszéltük megprobáljuk, és változtat . (? (? ) Nem lesz gép, barátok. Velem semmit nem foglalkozott.

Figyelt kérdés
Most variál. ő versenybiciklizni akar heti egyszer, barátokhoz járni. mit tegyek?soha nem változik. én normális családi életet akarok élni.
2012. nov. 29. 10:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Heti 1-2 alkalom jó is, ha külön vagytok, külön programokat szerveztek - csak a maradék 5 nap legyen a kettőtöké. De úgy érzem a kérdezőnél ez nincs meg.

Ha a férjed továbbra sem foglalkozik veled, akkor totál nincs értelme vele maradni. Gondolj bele, mi lesz akkor, ha még 1-2 gyerek is születik. Őket is egyedül kell nevelned + még mellette meló és az otthoni teendők is.

2012. nov. 29. 11:18
 22/35 anonim ***** válasza:
20%

Takarítasz.mosol rá? Ez közel sem jelenti azt h mindent megteszel neki...szerintem ezek alap dolgok egy házasságban!

És az is rég rossz ha csak ezeket tudtak kiemelni az én mindent megteszek neki kategóriál...

2012. nov. 29. 11:18
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy házasságban az az alapdolog, hogy mindenki kiveszi a részét a család életéből.

Együtt gondoskodnak az anyagi jólétről, és az otthoni teendőkről is.

Persze olyan helyzet, hogy 50-50% nincs, mert lehet a férj több időt tölt a m.helyén, több pénzért, míg a feleség kevesebbet keres, de ellátja az otthoni teendőket.

De a lényeg, hogy mindkét fél igazságosnak érezze az arányokat!

2012. nov. 29. 11:21
 24/35 anonim ***** válasza:

A kérdés inkább az hogy ő miért akarja fenntartani ezt a házasságot. mit mond? Mert te neki nem hiányzol, nem igényli a veled együtt töltött időt. és ezt felesleges neki felhánytorgatni. ha egyszer így van, akkor így van. nem tehet róla. Szerintem legjobb külön lenni.

Nekem pl tökéletes lenne a férjed. Nekem meg mindig olyan hapsik jutnak akik folyton az én szoknyámon akartak ülni, ami a halálba idegesít.

2012. nov. 29. 12:07
 25/35 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, akkor szakítsatok. nem sok értelme van így, és még mindig jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. (Ez az a dolog, amit olyan kevesen értenek meg.)
2012. nov. 29. 12:53
 26/35 anonim ***** válasza:
Kompromisszumot kellene kötnötök. Mehet bicajozni és egy este hetente a barátokkal, cserébe heti 1 napot vagy programot töltsetek együtt. Ha ebbe nem akar belemenni, akkor nincs mit keresnetek egymás mellett.
2012. nov. 29. 13:18
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Minek akar veled maradni ha nem akar veled időt tölteni? Ezt kérdezd meg tőle. Eléggé vége szagú ez a kapcsolat. De még jó, hogy egy év után kibukott, hogy egyáltalán nincs közös jövőtök. Ne ámítsd magad, ez a pasi semmi komolyat nem akar tőled, ha semmi időt sem szán rád. Meg kérdezted már miért nem akar veled közös programot? Itt az ideje nagyon komolyan elbeszélgetni, és aztán dönteni, ki merre.
2012. nov. 29. 13:38
 28/35 anonim ***** válasza:
17%

1 év után válás.

Ez csak nekem szánalmas?

2012. nov. 29. 15:26
 29/35 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó: Igen, csak neked. Mért ne válnának el, ha egyszer így nem működik? csak azért kellene együtt maradniuk, mert h.ülyén néz ki 1 év után elválni?
2012. nov. 29. 18:40
 30/35 anonim ***** válasza:
22%

Minek házasodtak össze, ha ilyen jellegű problémák merülnek fel egy év után?

Bocs, de az ilyet én nem tudom sajnálni, és kb. csak az tud vele együttérezni, aki hasonló okos döntést hozott.

2012. nov. 29. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!