Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külön voltunk két hónapot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön voltunk két hónapot a férjemmel. Mert neki a gép, batátok, anyja az első. Most azt beszéltük megprobáljuk, és változtat . (? (? ) Nem lesz gép, barátok. Velem semmit nem foglalkozott.

Figyelt kérdés
Most variál. ő versenybiciklizni akar heti egyszer, barátokhoz járni. mit tegyek?soha nem változik. én normális családi életet akarok élni.
2012. nov. 29. 10:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%

Itt a baj: teljesen el akarod tiltani, azt pedig nem lehet.

Az én párom is ilyen és én sem adom fel a hobbijaim azért, mert tiltja. Szerencsére erre ő is rájött, így meg tudtunk beszélni egy élhető kompromisszumot.

Ha neked csak a minden vagy semmi jó, akkor váljatok el.

2012. nov. 29. 11:00
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem az a normális családi élet, ha megfojtod őt. Ő nem a tulajdonod, hanem a férjed, nincs jogod eltiltani őt a barátaitól. Tiltások helyett inkább azon gondolkozz el, hogy miért nem akar veled programokat.
2012. nov. 29. 11:02
 13/35 anonim ***** válasza:
52%

Mennyi idelye vagytok házasok? Ez előtte nem tünt fel?

Bocs hogy lelombozlak, de szerintem nem fog megváltozni. Nekem is volt régen egy ilyen párom.

Meztelenül geküdtem az ágyon. Ő inkább számítógépezett.

Úgy tervezte meg a nyaralását, hogy én képben sem voltam.

A haverjai sosem hívták magukhoz. De ha bulizni kellett, vagy ő csinállt bulit, mind ott volt. Vagy ha a pénze kellett nekik akkor hívták. Ő ugye meg rohant, mert azt hitte fontos ember.

Volt olyan is, hogy megkért válalljam be a szabad napomon a műszakját mert dolga van. Másnap tudtam meg, h inni volt velük.

Azt is megértem, h vaéakinek fontos az anyukája. De nem igaz, hogy a kettőtt nem lehet összeegyeztetni. Mert anyu, anyu marad, ha megsértődik is. A pár viszont nem boztos hogy pár marad.

Szerintem nem szeret téged eléggé.

2012. nov. 29. 11:03
 14/35 anonim ***** válasza:
82%

A kérdezőnek nem lenne baja,ha a párja heti 2 nap menne haverozni,biciklizni,többi nap meg vele lenne,elmennének ide-oda.

De a párja rá se néz.

Így nincs értelme.

2012. nov. 29. 11:06
 15/35 anonim ***** válasza:
66%

#13-as vagyok.

Úgy veszem észre, hogy itt nem eltiltásról van szó. Hanem arról hogy a kérdező elengedte a párját, mint ahogy minden normális kapcsolatban szokták és a kedves pár nem jön vissza.

Szerintem nem a külön programokkal van baja. Hanem a közös programok teljes hiányáról.

2012. nov. 29. 11:09
 16/35 A kérdező kommentje:
egy éve mentem hozzá.
2012. nov. 29. 11:11
 17/35 anonim ***** válasza:
75%

én érteni vélem a kérdezőt. nem a versenybicikli meg a barátok a baj,még csak az sem, h ezeket nélküle csinálja. az a baj, h vele meg semmit. mintha rühellné a feleségét. én is láttam már ilyet, sajnos szűk családon belül. az én bátyám kirándul, horgászik, szarvasgombázik a kutyával és még ezer más dolog, csak ne kelljen kettesben maradnia a feleségével... ha úgy alakul, h egy estét együtt töltenének, inkább elmegy a kocsmába...

szóval, igenis változtatni kell! ha a párod nem akar, nem érdemes vele maradni, mert ez azt jelenti, h nem szeret már

2012. nov. 29. 11:11
 18/35 anonim ***** válasza:
69%

A kérdezőnek nem lenne baja,ha a párja heti 2 nap menne haverozni,biciklizni,többi nap meg vele lenne,elmennének ide-oda.

De a párja rá se néz.

Így nincs értelme.

2012. nov. 29. 11:12
 19/35 A kérdező kommentje:
nem érzem magam nőnek mellette.ugy érzem minden más fotosabb neki mint én. de hát ezt bizonyitja is ...
2012. nov. 29. 11:12
 20/35 A kérdező kommentje:
én mindent megcsinálok neki,takaritok ,mosogatok utána ,ő meg semmit.
2012. nov. 29. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!