Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezés. Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezés. Lehet esélye az apának?

Figyelt kérdés

A párommal megromlott a kapcsolatunk.Van egy közös 1 éves gyermekünk.Van saját lakásom.Gyeden vagyok maximális gyedet kapok.Viszont Gyed után nem tudok visszamenni a régi munkahelyemre.Van egy nagylányom is.A volt páromnak is van saját háza.Bejelentett munkahelye nincs, viszont dolgozik csak nincs bejelentve.Ha be is jelentik csak minimálbérre.A gyerekekkel az én lakásomba vagyunk bejelentve.Ő a saját házába.Tulajdonképpen amióta a kicsi megszületett szinte egyedül nevelem, mert Ő külföldön dolgozott.

Mi a véleményetek ha úgy alakul és azt akarja, hogy a kicsit nála helyezzék el van esélye?Elszakíthatnak így testvéreket?Jó anya vagyok, sehová nem járok a gyerekek az életem.Rá se lehet rosszat mondani, mint apa.Viszont ha gyedre menne nagyon keveset kapna és csak úgy tudna dolgozni ha a kicsire az anya vigyázna.

Imádom a gyerekeimet és megőrülök még a gondolattól is ha egy ilyen pert végig kell csinálnom.

2012. nov. 14. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
3 eves kor alatt csak akkor itelik az apanak, ha az anya bizonyitottan veszelyezteti a gyereket.
2012. nov. 14. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
43%

Az első nem mond igazat.

Ha az a gyermek már nem szorul anyatejes táplálásra, akkor épp annyi esélye van az apának, mint az anyának.

Az meg oké, hogy te jó anya vagy, de ha jól értem két gyereked van két apától és gyakorlatilag nincs egyben a családod.

Lehet, hogy anyaként oké, de amikor valaki kétszer is elcseszi, ott már a családtervezéssel igenis vannak problémák.

Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy egyforma esélyekkel indultok.

2012. nov. 14. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

"Az meg oké, hogy te jó anya vagy, de ha jól értem két gyereked van két apától és gyakorlatilag nincs egyben a családod.

Lehet, hogy anyaként oké, de amikor valaki kétszer is elcseszi, ott már a családtervezéssel igenis vannak problémák. "

Te szimplan hulye vagy, ketteske. Nagylanyt irt, az lehet akar 20 eves is, bocsi. Es ha epp apuka lepett le anno egy ribanccal? Vagy eppen meghalt? Eszed az semmi....

2012. nov. 14. 17:19
 4/11 A kérdező kommentje:
A nagylány 11 éves.Nem gondolnám, hogy akinek két gyereke van két apától az hátrány lenne egy gyermekelhelyezésnél.A volt férjem lenne az első aki mellettem tanúskodna, hogy jó anya vagyok.
2012. nov. 14. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Jah, és kétszer is pápá.

Nevezhetsz hülyének, de aki ennyire nem tud megbízható társat választani,abban igenis van hiba.

Kérdező, én nem azt mondtam, hogy hátrány a gyerekelhelyezésnél, csak hogy harmadjára már olyantól szülj, aki nem hagy szarban.

2012. nov. 14. 22:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Olyan dologról mondasz véleményt amiről semmit nem tudsz.Semmilyen részletet nem ismersz.Ítélkezel más életéről úgy, hogy gőzöd sincs a részletekről.A kérdés nem az volt, hogy írjál véleményt arról, hogy ki a felelős azért ha két kapcsolata is tönkremegy.Köszönöm a válaszodat, de nincs szükségem rosszindulatú emberek üres kritikájára.
2012. nov. 15. 09:06
 7/11 AB.ka ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nyugodj meg. Nálad kedvezőbbek a feltételek. Apa miért akarná magának a kicsit? A nagymamának?

Testvéreket sem szoktak szétválasztani.

Semmilyen módon nem hozható helyre a kapcsolatotok???

GYED és GYES alatt is kereshetsz munkát (előre), vagy át is képezheted magad. Tanulhatsz nyelveket...bármit, amivel növeled az esélyeidet.

Apával törekedj a békés megegyezésre, biztosíts szabad láthatást, ha nem balhézik, és megegyezéssel meg tudjátok beszélni a különélést. Ez lenne a legintelligensebb megoldás. A harc senkinek sem jó.

Gyerekeket óvjátok tőle, amennyire lehetséges.

A megegyezésre törekedj! Leírjátok a feltételeket, így az ügyvédi díj is a lehető legkevesebb. (Tanúk sem kellenek.)

A bizonyításos, cirkuszolós válás senkinek sem lehet érdeke. A bíróság is észreveszi, ha Mónika show-ra hajazik az egész. Akkor rövidre zárja, és a cirkuszoló fél húzza a rövidebbet.

Csak nyugi. Egyezzetek meg. Hogy kinek a hibájából romlott meg a kapcsolat, a magyar bíróság nem vizsgálja. 2őn állt a vásár.

A helyrehozásra viszont kérhetsz tippeket a helyi családsegítőnél.

Remélem tudtam segíteni?

2012. nov. 15. 16:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Apuka nem akarja a gyereket, mint kiderült.Viheti sűrűn,de soha nem ér rá.Dolgozik.Csak nagyon sajnálom a fiamat.A szívem szakad meg, hogy szegénynek nem lesz igazi apja.Apuka külföldre akar menni.Így én hiába támogatom az ő kapcsolattartásukat.Válás nem lesz ,nem vagyunk házasok.
2012. nov. 16. 09:51
 9/11 AB.ka ***** válasza:

Akkor viszonylag szerencsés vagy. Ha mindenáron követelné a gyereket, gyermekelhelyezési per lenne.

Azért támogat? /Gyerektartás?/ Ezt utalja bankszámlára, hogy bizonyítható legyen. (Ezek miatt bármikor benyújthatsz ilyen keresetet, nehogy gond legyen belőle.) Ha igazoltan különéltek, egyedülálló anyaként kapsz némi kedvezményeket a gyerekek után.

Külföldről is hazajön néha, akkor láthatja a gyereket.

Sokan élnek távházasságban... vagyis apuka külföldön melózik. Megoldják valahogy, de rohadt nehéz.

Neked ez így alakult, talán még lehet jobb a helyzet. Gyerekek szempontjából inkább így, mint évekig civakodni, rossz kapcsolatban élni. Néha békés látogatás... Ki kell hozni belőle a lehető legjobbat.

Tanulj minden kapcsolatodból, legközelebb okosabb legyél. Sok sikert!

2012. nov. 16. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem rég estem túl ezen én is. Apának semmi esélye nincs. Persze törvények szerint ugyan annyi mint neked, de a gyakorlatban semmi! Nem drogozol, nem vagy alkesz, ma már az sem gond ha prosti vagy (bocs tudom te nem vagy, de ez sem kizáró ok). Nem putriban laksz. Nincs az a bíró aki oda ítéli apának. Anyámnak 5 gyereke van 3 apától, első férj meghalt, második ütötte verte őket, ezt 10 évvel az esküvő után tette. Az én apámhoz már hozzá sem ment, aki 3 év múlva el kezdett qrvázni, inni, játék gépezni. Aztán egyedül nevelt minket. Nem vettek el egyikőnket sem. Imádjuk, szeretjük, soha nem vetettük a szemére, hogy nincs apánk. Én is egyedül nevelem a fiam. 10 évig voltam az apjával. Terhesen megcsalt, itt hagyott minket, azóta azt sem tudjuk él e még. A gyerekkel sosem látták egymást. Hidd el én megértelek. Kitartást kívánok és nincs mitől félned!
2012. nov. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!