Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam, élettárs lettem, próbálok mindenkinek megfelelni, de nehéz. Tudnátok tanácsot adni?
Szerintem Kérdező mire összejöttek, addigra pontosan ismerte a jövendőbelije családi viszonyait, max azzal nem tudott kalkulálni, hogy az ex feleség mekkora sz*rkavaró.
Az ilyen dolog ellen meg senki nincs védve (se férfi, se nő) aki nem direkt az árvaházból választ, mert különben mindenképp lesz az illetőnek valamilyen családja-rokonsága, vagy szülői családja, vagy előző párkapcsolata-házassága, vagy is/is, és legfeljebb Kérdező arról írja a kérdést, hogy "mert a párom exe", egy másik kérdésnél meg az szerepel, hogy "mert a párom szülei", de maga a konfliktus nem sokban tér el.
Szóval odafigyelni max arra lehet (nemtől függetlenül). hogy az ember olyan párt válasszon, aki képes kezelni a saját rokonságát... (anyját, volt feleségét, testvérét, bárkit, változó, hogy ki a családban a x*rkeverő, de egy mindig szokott akadni legalább)
"De én is, ahogy mindenki más, csak szerettem volna együtt lenni azzal, akit szeretek... "
Nős ember, 3 gyerekkel, még a házasságában élve, családi fészekben... Így ismerted meg. Mégis arra vágytál, hogy elszakítsd a számára legfontosabbaktól, a gyermekeitől.
Amíg nem válik el a párod és nem rendezi egyedül a dolgait, nem zárja le a múltat, csak tűrni tudsz és bízni abban, nem fog még sokszor visszaköltözni.
Én azt gondolom, ha többször is visszaköltöztt már a gyerekeihez, nem áll annyira biztos lábakon a kapcsolatotok, ami nem biztos, hogy a ti hibátok, akár a lelkifurdális is okozhatja, hogy egy nőért elhagyta a gyermekeit.
Korábban már többen írták, hogy vond ki magad a válásból - leválásból, mert csak türelemmel és megértéssel tudsz segíteni a párodnak. Az idő meghozza gyümölcsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!