Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam, élettárs lettem, próbálok mindenkinek megfelelni, de nehéz. Tudnátok tanácsot adni?
#32, pl. én. "Hogy értetted, hogy nem akarod, hogy a gyerekek apa nélkül nőjenek fel? Hiszen apa nélkül nőnek fel, mert elvált miattad."
A Kérdező párja a felesége magatartása miatt vált el, nem a Kérdező miatt. Kérdező semmi mást nem tett, mint mellé állt egy kihasznált és becsapott embernek, amiért legfeljebb elismerés illeti, nem vádaskodás.
Már bocsi, de ti lányok teljesen rosszul vagytok "bekötve"
ezekben a kérdésekben... mit giondoltok, ha az apa permanensen boldogtalan és szenved, azt ki szívja meg legjobban??? (hát nem a feleség, aki a szeretői mellett vigasztalódik)... és mit gondoltok, ha az apa élete rendeződik és boldog, azzal ki járhat jól???
Komolyan ennyire nehéz tudomásul venni a nyilvánvalót, hogy a boldogtalan ember a boldogtalanságát, a boldog ember a boldogságát fogja szétsugározni a környezetére is??? (#31-es detto)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!