Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom jól döntöttem-e....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom jól döntöttem-e. Szerintetek?

Figyelt kérdés
elválunk. 5 éve vagyunk házasok, 2 pici gyerekünk van (2,4). 1 éve nem élünk szexuális életet. A férjem a gyerkeket maximálisan ellátja. Én mégsem vagyok boldog. hetek telnek el ugy, hogy semmit (!) nem beszélgetünk. Ha én mondom, hogy mi történt vele, meghallgatja, de nem reagál. Ha kérdezgetem, egyszavas válaszokat ad. Féltékeny a barátaimra, akik felhivnak, érdeklődnek,hogy mi van velem, stb. Azt mondja, csak érdekbarátok, de tudom, hogy nem. Alig mosolyog, igy sosem tudom, hogy örül e annak amit csinálok, sikerült e örömet szereznem. Alapvetően nagyon vidám természetü vagyok, de ugy érzem már engem is teljesen lehuz... Párterápiárol hallani sem akar. 2 hete dühében azt mondta jobb lenne elválni és költözzünk el. Én komolyan vettem, 1 hét mulva költöznénk. Most azt vágta a fejemhez hogy én teszem tönre ezzel a huzásommal a gyerkeket. bizonytalan vagyok azért, mert baromi nagy lelkiismeretfurdalásom van miattuk. Szeretik az apjukat. igaz, a közelben maradunk, de igy sem tudnak minden nap majd találkozni. Ti mit tennétek??
2012. nov. 13. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt gondolom kell egy kis idő nektek. Ez nem a gyerekekről szól. Ha ti eggyütt nem vagytok boldogok a gyerekek sem lesznek. Ahogy nőnek egyre inkább észlelik majd hogy jéé apa meg anya nem szeretik egymást.

Ez rólatok szól. És ha vmi ennyire elromlott ennyire nem érdeklődik utánad az baj van.

Azt mondod ha már elintézted a külön költözést költözz is el. Igy legalább ő is rájöhet mennyire vagy fontos neki, hiányzol e neki és akar e még. Ha igen akkor talán meg ér még egy próbát de mindenkéép párterápiával eggyütt. ÉS akkor megint össze lehet cuccolni. Ha nem akkor eggyértelmű jobb lesz külön. ÉS hosszabb tvon nem csak neked (nektek) a gyerekeknek is.

2012. nov. 13. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!