Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom jól döntöttem-e....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom jól döntöttem-e. Szerintetek?

Figyelt kérdés
elválunk. 5 éve vagyunk házasok, 2 pici gyerekünk van (2,4). 1 éve nem élünk szexuális életet. A férjem a gyerkeket maximálisan ellátja. Én mégsem vagyok boldog. hetek telnek el ugy, hogy semmit (!) nem beszélgetünk. Ha én mondom, hogy mi történt vele, meghallgatja, de nem reagál. Ha kérdezgetem, egyszavas válaszokat ad. Féltékeny a barátaimra, akik felhivnak, érdeklődnek,hogy mi van velem, stb. Azt mondja, csak érdekbarátok, de tudom, hogy nem. Alig mosolyog, igy sosem tudom, hogy örül e annak amit csinálok, sikerült e örömet szereznem. Alapvetően nagyon vidám természetü vagyok, de ugy érzem már engem is teljesen lehuz... Párterápiárol hallani sem akar. 2 hete dühében azt mondta jobb lenne elválni és költözzünk el. Én komolyan vettem, 1 hét mulva költöznénk. Most azt vágta a fejemhez hogy én teszem tönre ezzel a huzásommal a gyerkeket. bizonytalan vagyok azért, mert baromi nagy lelkiismeretfurdalásom van miattuk. Szeretik az apjukat. igaz, a közelben maradunk, de igy sem tudnak minden nap majd találkozni. Ti mit tennétek??
2012. nov. 13. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
magának való mufurc ember ... próbáld elviselni, nem veled van baja (tudom, ezzel a véleményemmel nem leszek itt szimpatikus)
2012. nov. 13. 13:30
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
nem túl sok az infó ahoz, h egy ilyen döntést meg lehessen ítélni, de én talán maradnék még és megpróbálnám helyrehozni. ha lelkifurdalásod van, az azt is jelentheti, h túl korán mondtad ki, h vége, h talán te magad is úgy érzed, h nem tettetek meg mindent, nem zártátok ki teljesen, h ti valaha boldogok lehessetek újra. (van az a stádium, amikor a felek már mindent megpróbáltak és tudják, h nincs remény, nincs tovább, amit lehetett megtettek, h mentsék a házasságot, mégsem sikerült. nem tudom, ti eljutottatok-e eddig). és ezért bizonytalan vagy, h jól döntöttél-e...
2012. nov. 13. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

A férjed alapból egy undok természet, azt várná, hogy maradj vele, és tűrjed, hogy dünnyög, meg utálatoskodik.

Neki ez így jó, azt szeretné, hogy alkalmazkodj.

Ha nem bírod, akkor tényleg menj el, mert öregedvén még rosszabb lesz.

2012. nov. 13. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Két kisgyerek boldogsága vs. az enyém..hát, én még várnék. Azért nekem ennél kicsit többet jelentene a dolog.
2012. nov. 13. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:

En ezt nem ertem, mostanaban egyre tobben irjak, hogy nincs sex, Nalatok is mar egy éve... Hany evesek vagytok? Egy ferfi nem birja ki egy evig, szerintem...

Valami nagyon elromlott, meg kellene talalni azt a pontot, dolgot, de ehhez kell egy kivulallo segitsege, mert sokmindenre ra tudna vezetni Titeket. ----) Parterapia! Ha azt szeretne, hogy maradj, el fog menni, ha nem, Te megprobaltad!

Az a baj, hogy a gyerekeknek tenyleg nagyon rossz lesz, szemelyes tapasztalat..., de az sem jo, ha boldogtalannak latnak! Nincs jo dontes, jo lenne, ha tudnatok rendezni a dolgokat, de ehhez 2 ember kell!

Ráadásul neked is egy életed van...

Sok sikert!

2012. nov. 13. 13:52
 6/11 anonim ***** válasza:
De ha egyszer boldogtalan vagy, és ő nem nyit feléd....
2012. nov. 13. 14:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Tényleg az vagyok... viszont nagyon nehéz a gyerekeket elszakitani az apjuktól.. Ő is mondta a költözést, azt mondta akkor ugy is kiderül, hiányzunk e egymásnak. Viszont a gyerkek miatt meg bánt, szerinte tönkreteszem őket.
2012. nov. 13. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
hol romlott meg a dolog? Mi tortent koztetek miert nem kommunikaltok?
2012. nov. 13. 14:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom... egyszerűen elmaradtak a dolgok. Vannak amik fájnak (pl. korházban voltam és nem jött be stb), de konkrét dologra nem emlékszem.
2012. nov. 13. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem foglalkoztatok egymással és.ebbe bele is torodtetek.

A kulonkoltozes segíthet, ha most mar nem megy együtt.

Szerintem azert meg van esely, ha mindketten helyre akarjatok hozni!

2012. nov. 13. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!