Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom jól döntöttem-e. Szerintetek?
A férjed alapból egy undok természet, azt várná, hogy maradj vele, és tűrjed, hogy dünnyög, meg utálatoskodik.
Neki ez így jó, azt szeretné, hogy alkalmazkodj.
Ha nem bírod, akkor tényleg menj el, mert öregedvén még rosszabb lesz.
En ezt nem ertem, mostanaban egyre tobben irjak, hogy nincs sex, Nalatok is mar egy éve... Hany evesek vagytok? Egy ferfi nem birja ki egy evig, szerintem...
Valami nagyon elromlott, meg kellene talalni azt a pontot, dolgot, de ehhez kell egy kivulallo segitsege, mert sokmindenre ra tudna vezetni Titeket. ----) Parterapia! Ha azt szeretne, hogy maradj, el fog menni, ha nem, Te megprobaltad!
Az a baj, hogy a gyerekeknek tenyleg nagyon rossz lesz, szemelyes tapasztalat..., de az sem jo, ha boldogtalannak latnak! Nincs jo dontes, jo lenne, ha tudnatok rendezni a dolgokat, de ehhez 2 ember kell!
Ráadásul neked is egy életed van...
Sok sikert!
Az a baj, hogy nem foglalkoztatok egymással és.ebbe bele is torodtetek.
A kulonkoltozes segíthet, ha most mar nem megy együtt.
Szerintem azert meg van esely, ha mindketten helyre akarjatok hozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!