Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

12 évnyi házasság után a feleségem beadta a válópert. Közös megegyezés volt, hogy a 11 éves gyerek is nálam marad. Lemondott mindenről, pár bőröndel lelépett az új barátjához, akivel kétszer találkozott 5 havi levelezgetés közepette. Az tény és való, hogy a gyerekhez én ragaszkodtam, hogy egy bizonytalan kapcsolatba nem adom oda. Érveim a következők voltak:

- az új barát nős

- albérletbe lakik három gyerekkel, akik a sajátja

- 450 Km a távolság

Ti adtátok volna a gyereket egy ilyen kapcsolatba?

2010. júl. 23. 23:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Feleséged meg megfogja bánni e lépését..,csak idő kérdése!;)

2010. júl. 23. 23:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van bár ez szegény kislányt nem vigasztalja. Nem is értem hogy képes egy ilyen lehetlen helyzetbe bele menni az exed. Kész agyrém.
2010. júl. 24. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól döntöttél. És remélem nem bánod, hogy elhagyott a feleséged. Gondolom rosszul esik, de rettentő nagy felelőtlenségre vall, amit csinált.

Itt már tiszta bolond szinte mindenki...

2010. júl. 24. 00:19
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

NEM!

De am, ha nős a barátja és albérletbe lakik, akkor hogyan fér oda az "új asszony"?

2010. júl. 24. 00:20
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
Gondolkozz el miért ment el mellőled,mit hiányolt ,mi hiányzott neki?Ok nélkül nem lép ki igy senki egy házasságból.Az éremnek két oldala van,én egyszer követtem el azt hibát h szerelem nélkül sajnálatból maradt vkivel együtt a végén ő kért h menjek el,mert ő neki nem kell látszat,soha többet ilyet,ami nem megy azt ne erőltessük,és inkább külön két boldog szülő ,mint együtt az ordításban gyülöletben,hazudozásban.keress magadnak mást lépj tovább.
2010. júl. 24. 00:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Egy háremet akar sztem az új barát...
2010. júl. 24. 00:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól döntöttél, jobb helye van a gyereknek nálad!
2010. júl. 24. 00:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

00:20

Lehet a kérdezőben is van hiba, de felelősségteljes, megontolt nő, nemhagyja ott a családját holmi "levelezős szeretőjért", akit 5 hónapja ismer...

Nekem is volt probléma a házasságomban, de mindig mindent megbeszéltünk a férjemmel, és megoldottuk. Az nem megoldás, hogy elpakol valakihez, akit alig ismer.

2010. júl. 24. 00:34
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem a mi kapcsolatunkról szerettem volna kérdezni, hanem a gyerek erkölcsi, szellemi fejlődése érdekében jól döntöttem-e? A mi kapcsolatunk külön lapra tartozik.

Papíron nős még az illető. Az exem miatt robbant náluk ki a probélma.

2010. júl. 24. 00:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki eljut oda h elkapol és elcuccol,mindent hátra hagyva ott pár beszélges nem old meg már semmit tapasztalat,csak tovább húzzák a semmit.
2010. júl. 24. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!