Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
Figyelt kérdés
12 évnyi házasság után a feleségem beadta a válópert. Közös megegyezés volt, hogy a 11 éves gyerek is nálam marad. Lemondott mindenről, pár bőröndel lelépett az új barátjához, akivel kétszer találkozott 5 havi levelezgetés közepette. Az tény és való, hogy a gyerekhez én ragaszkodtam, hogy egy bizonytalan kapcsolatba nem adom oda. Érveim a következők voltak:
- az új barát nős
- albérletbe lakik három gyerekkel, akik a sajátja
- 450 Km a távolság
Ti adtátok volna a gyereket egy ilyen kapcsolatba?
2010. júl. 23. 23:53
11/17 anonim válasza:
a lehető legjobban döntöttél,egy gyereknek a biztos háttér kell az ismert környezet,nem egy idegen férfi három gyerekkel,biztos,hogy nem lett volna jó neki idegenbe
12/17 anonim válasza:
a gyereket mgkerdeztetek mit akar? mar eleg idos, amugy jol dontottel
13/17 anonim válasza:
nekem 7 éves koromban váltak el a szüleim, én az anyukámmal maradtam meg új barátjával, igaz neki nem volt gyereke, de apu harcolt értem, mert nem éreztem jól magam, csak a válási papír hazugságokon alapult, pl apám alkoholista neki van másik nője és csak azért fogadta el apám így, amit anyu beadott,mert anyu megfenyegette.. de után bánta.. most 18 éves vagyok 2 éve költöztem el anyutól az élettársától,de pokol volt az életem.. örülök,hogy már szabad vagyok egy kis ideje :) biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb helye van nálad a kislányodnak, mint egy ilyen anyámnál,aki belevinné az "ismeretlenbe" és főleg albérletbe.. :S így amennyire csak tudtad megvédted a lelkivilágát a gyerekednek :)
14/17 anonim válasza:
jól döntöttél, és ha bármi lelki sérülése is lenne a gyereknek, arról nem te tehetsz, hanem a felelőtlen anya...
15/17 anonim válasza:
Érdekes ha egy pasi otthagyja a családját a másik nőért az milyen tökös legény hogy felvállalta hogy nem megy a pocsolya házássga tovább, de ha egy nő teszi meg h tovább lép,mert nem akarja tovább szinlelni az álomidillt az mindjárt ordas ri*anc.
16/17 A kérdező kommentje:
Én nem az exem vagy az én jellemzésére vonatkozóan szerettem volna kérdezni, hanem kizárólag a gyerek fejlődése és biztonsága érdekében. A feleségem elhidegülésre hívatkozva hozta meg ezt a döntését. Ha valaki válni akar, szerintem azt lehet ésszel is tenni. Ha azt láttam volna hogy a gyerek jobb helyre kerül, biztos nem küzdöttem volna érte. Erre a 4 számomra kizáró okra, amit a kérdésemben leírtam hoztam meg ezt a döntést.
2010. júl. 24. 11:21
17/17 anonim válasza:
Jól döntöttél. A gyereknek nagyon fontos az állandóság, a kiegyensúlyozottság, az odafigyalés és a szerető gondoskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!