Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem vajon?
10 év korkülönbség van köztünk. Már vagy 5 éve együtt voltunk amikor kiderült hogy a húgomra rá van kattanva.
Vele álmodott /és a húgom is/ ezt el is mondták egymásnak/
Aztán szép lassan összemelegedtek. Én csak ezt láttam/én kis naív/ hogy milyen jól megvannak. szóval mind a ketten akarták egymást. A párom egyszer kijelentette neki hogy mennyire kívánja, de nem teszi meg mert velem van. Addig fajult a dolog hogy ki akarta lesni amint a húgom zuhanyzik./csak nem tudta/ Na mindegy.
Kiderült, balhét csapta. A párom elküldtem, a húgom megtéptem. Erre a húgom felhívta a párom hogy most már csak ezért is feküdjenek le egymással, erre a párom elküldte melegebb éghajlatra, ja mert a húgom robbantotta ki a balhét azzal az ürüggyel hogy őt a párom sexuálisan zaklatja.
Hangsúlyozom a húgom is benne volt a dologba.
Azóta kibékültünk, teper./jól elvagyunk kb.2 éve.
Szerintetek? Bolond voltam?
Ha a balhé óta eltelt 2 év és jól elvagytok akkor nem értem a kérdésedet. Benne van a válasz is.
De én pl. elhajtottam azt a pasimat aki rámozdult a barátnőmre. Ha a tesómmal tette volna még jobban elhajtom a tesómmal együtt. Azóta az a csaj nem a barátnőm.
Már ne is haragudj,de az,hogy valakit a zuhany alatt kukkolnak,az bizony szexuális zaklatásnak minősül.
Hány éves volt akkor a húgod?
Nem tudom én rögtön vágtam volna ki azt a pasit,aki a hugiról ábrándozik.
Az meg mese habbal,hogy egy pasi visszautasít egy nőt,akit ráadásul kiván is.
Nem tudom minek írtál ide.Szerintem Neked jobb lett volna a naivitásoddal továbbélned.
és te nem hányod el magad minden reggel ha meglátod ezt az embert? Aki a húgodat kurogatta?
Szerintem benned nincsen tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!