Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hova fordulnátok?
a gyerek anyja pedofilozott le?
Nem kell vele foglalkozni,nem csinálnak semmit sem.
rendőrségre lehet menni,rágalmazás miatt,de kiröhögnek..
hagyd rá had mondja.. semmi szégyellni való nincs abban hogy az apa szereti a gyerekét ( legyen az lány,fiú akármi)
Ennyi:)
első vagyok.
Karácsonyra vennék neki egy értelmező kéziszótárat,és had nézze meg h mi az a pedofil. gondolom nem dugtad meg a fiadat,és nem létesítettél vele szexuális kapcsolatot.. na akkor meg????? bírom az ilyen anyákat azért...
bár én is nő vagyok:)
velem meg a volt férjem csinálta ezt mert én is adok puszit a 11 éves fiamnak:(!
utálom mert nem is tudja mit tesz vagy mond!!
Amerikából jött ez az őrület, mert ott már azért is lecsukják az embert, ha a buszon egy egyedülálló gyerek mellé mer ülni. Nem normálisak.
Viszont ez veszélyes jel, tipikus tünet, amit az elvált nők tesznek, hogy utólag is bosszút álljanak a volt férjükön. Gyakori dolog, hogy meghurcoltatják az apát alaptalanul pedofilia vádjával, amihez a hatóságok is segítenek. Iszonyat, hogy merre ment el a világ.
Nézd meg ezt a videót, ott a pszichológus szakértő tanácsolja az anyának, hogy találja ki ezt a trükköt:
Csak aztán nehogy az anyát csukják le a végén hamis vádért.
Vedd fel, vagy szerezz bizonyítékot, hogy rágalmaz. Itthon azért még nem ilyen rossz a helyzet, a szexuális szándékot is bizonyítani kell.
Apám 60 éves, mai napig adok neki puszit ha találkozunk, sőt, nagyapám most halt meg 87 évesen és amíg élt neki is!
Szóval az a nő teljesen hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!