Hova fordulnátok ha 611ezer ftos éves elszámolót kapnátok?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az éves elszámolót az Émásztól,brutálisan magas.Gyesen vagyok,egy év alatt nem kapok ennyit,mit tegyek,hogy ne kapcsolják ki az áramot?Sos2010. jan. 27. 18:08
1/8 anonim válasza:
és ez hogy jött ki???
amúgy gondolom lehet részletfizetést kérni, de ez akkor is hatalmas összeg.
2/8 JW válasza:
Ez engem is érdekelne, hogyan jött ki...
3/8 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy jött ki,az Émász szerint lehet valami rendszerhiba,nézessem meg villanyszerelővel,de akkor is ki kell fizetni,de miből?Olyan embertelenek,akkor kérhetek részletet ha a felét kifizetem,és a másik felére adnak részletet,de én annyit sem tudok hiszen 300ezer is sok.
2010. jan. 27. 20:16
4/8 anonim válasza:
én nekiállnék zaklatni az émászt hogy ezt mégis hogy sikerült kihozni. ÉS amíg nincs rá konkrét válasz, addig egyre magasabb vezetőket keresnék meg.Előbb utóbb vki csak rájön hogy WTF.
Hajlamosak a nagyobb cégek pofátlanul számlázni. Én az OTP vel jártam így.Aztán panaszt nyújtottam be, és végül elnézést kértek.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem olyan hülyeségeket mondanak,írjak be levelet/ezt már megtettem/nézzék meg a régebben leszerelt órát,ami szerintük már lehet meg van semmisítve,de akkor mit érek vele?Meg nézzem meg a mostani óraállást,bediktáltam,de akkor meg az a baj,hogy nagy a különbség szerintük.Tiszta ideg vagyok,mindent megmagyaráznak én meg nem értek hozzá.
2010. jan. 30. 15:11
6/8 anonim válasza:
mond meg neki, hpgy azonnal nézzék meg, vagy mész a fogyasztóvédelemhez, és menjél is.
Ezt mind írd meg a szolgáltatónak egy összeszedett levében és a mailnál nagyon jól láthatóan CC-zed be a homar.blog.hu email címét is.
7/8 anonim válasza:
hát kb múlt héten volt a tv2-negy gázszámlázási ügy, nulla fogyazstásra 45 000 ft. ez annál nagyobb félreszámlázás lehet, szerintem írjál oda és akkor ha nyilvánosságot kapsz talán rendberakják a számládat... ( hacsak nem fűtöttél olajradiátorokkal- azzal észrevétlenül elfolynak százezrek, nekem szűk rokoni körben volt iylen és sajnos a villanyosoknak volt igazuk)
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat,valamit tenni fogok,a fogyasztóvédelmi ötlet nagyon jó,sokat segítettetek.Nincs olajradiátorom,hősugárzóm az igen,de ritkán használtam,de ilyen összeget nem nyomhat még akkor sem ha éjjel nappal megy. További szép napot nektek.
2010. jan. 31. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!