Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hova fordulnátok elsősorban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova fordulnátok elsősorban a helyemben? (lent)

Figyelt kérdés
A férjemmel egy éve nem élünk együtt, a három gyermekünk közös szülői felügyelet alatt vannak. A férjem veszi át a családi pótlékot rájuk és a különböző segélyeket. A gyerekeink 18, 14, 10 évesek. Ő ragaszkodik ahhoz, hogy vele maradjanak, mert nem akar nekem gyerektartást fizetni. De a gyerekek panaszkodnak, mert ők is átérzik, hogy csak önzőségből teszi ezt. Lelkileg tönkre teszi őket. A családsegítőben tudok segítséget kérni szerintetek???
2011. máj. 8. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérd a felügyeleti jogot a bíróságon.
2011. máj. 8. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak a bíróságon tudsz gyerek elhelyezésben intézkedni. Mivel van már nagyobb gyerek is, meghallgatják őket is.
2011. máj. 8. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolj a gyerekekre! Ha nekik kényelmetlen ez az életvitel, és jobban szeretnének nálad lakni akkor mindenképp keresd fel a családsegítőt. Ők majd elmondják hova kell menned. Ha neked is megvan az anyagi háttered a gyerekek nevelésére, akkor miért ne élhetnének veled, amikor ők is ezt akarják? Persze nem tudom az idevágó törvényt.
2011. máj. 8. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Bíróság, gyermekelhelyezés.... mivel van 2 nagyobb ők már eldönthetik kivel, hol akarnak élni.És testvéreket nem választanak szét....
2011. máj. 8. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Beadod a válópert, kéred, hogy a gyerekek nálad legyenek elhelyezve. A biróság a gyerekeket megkérdezi, ha a legnagyobb téged választ, akkor a többit is neked adják, mert tesvéreket nem választanak szét normál esetben. Igy rövid idön belül rendezve van a dolog.

Ezen kivül a vagyoni helyzeteteket se árt elrendezni, mert amig papiron házasok vagytok, addig minde közös, az adóságok is, amit a másik csinál.

2011. máj. 8. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

A legnagyobb probléma az, hogy ő viszi a gyerekeket kirándulni, étterembe, stb.. Mert van ilyenekre pénze. Nekem nincs sajnos, de ezt elvárnák a gyerekek tőlem is. Én próbálok velük beszélgetni ilyen dolgokról, hogy nem az anyagiakon múlik a szeretet, csak a férjem mindig bekever.

2011. máj. 8. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!