Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehetne tenni? Elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni? Elsősorban a férj viselkedéséről lenne szó?

Figyelt kérdés

.......ha egy rokon kölyök folyamatosan megalázná a gyerekeiteket,a kislányt fejen rúgná direkt labdával és amikor Ti szólnátok neki,megütne,de Ti nem akarjátok megverni a feljelentés miatt.És amikor ezt elmondanátok a férjeteknek,Ő azt mondaná,hogy kiba......tul nem érdekli?Hogy a feleség ne neki dumáljon hanem annak a kölyöknek,és a kölykei védjék meg magukat?A gyerek aki bántja őket-de valami hihetetlen módon -az 15,a gyerekek akiről szó van 10éves fiú és 6 éves lány.

Bocs,hogy ideírtam ezt nektek,de el vagyok keseredve és én válnék az tuti!Meg itt már volt megcsalásos topitól elkezdve minden,hátha tudtok írni valamit,és meg tudom mutatni az illertékesnek!

2010. jún. 11. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég durva. Nem hívnám meg a rokon gyereket, szólnék a szüleinek, ill. elkapnám egyszer, a falhoz szorítanám, és azt sziszegném, hogy széttépem, ha még egyszer a gyerekeimhez nyúl. Ami a férjet illeti: úristen. Na, ez tipikusan az apa dolga lenne, hogy megoldja. Ezen még gondolkodnom kell.
2010. jún. 11. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Rokonokkal beszélni kell normálisan. A kapcsolatot javaslom kissé hanyagolni. (ritkítani a találkozásokat). Ha elkerülhetetlen beszélje meg a gyerekeivel, hogy ne maradjanak egyedül azzal a 15 évessel.

A férjjel kapcsolatban: nem főzni neki meg mosni a cuccait. Ha szóvá teszi: "kiba...tul nem érdekel"-t mondani. Amúgy meg nem apa az ilyen!

2010. jún. 11. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a férj elég nemtörődöm, azért igazán kiállhatna a gyerekei mellett. Én ezt nem találom valami férfias hozzáállásnak. Inkább az a megcsinálom a gyereket, te meg neveld helyettem típus lehet. Mivel többet nem tudok róla, nem akarok bővebben nyilatkozni, de azt hozzá kell tennem, ha az én gyerekemet bántaná egy ilyen kis p---öcs, ráadásul engem is megütne, akkora pofont lekevernék neki, hogy belezengene a füle. Ezt az anyuka felé is kritikának szánom, ennyire azért ne legyen már gyáva. Tudom, hogy idióták a mai törvények, de azért ha jól értem, nem egy idegen család színes bőrű képviselőitől kell tartani, hanem rokon, úgyhogy ennyi talán még megengedhető...
2010. jún. 11. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Én elkerülném,el is felejteném hogy létezik a gyerekeket eltiltanám egymástól.Akiket bántanak,megoldanám hogy egy ideig kísérjem vagy valaki kísérje iskolába,nem is szabad magukra hagyni mert így is sérülnek lelkileg is.Az hogy a férj nem tesz semmit az mellékes most,a gyerekek a lényeg.Engem mint anyát nem érdekelne hogy a férjem mit tesz,bármi áron védeném a gyerekem ha segít valaki jó,ha nem akkor meg megoldom.
2010. jún. 12. 00:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen pasival minek házasodtál össze? Nem volt semmi jele, hogy ilyen?
2010. jún. 12. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Hajrá csajok!

Faképnél hagyott pasi vagyok, de elismerem, hogy megérdemeltem.

2010. jún. 12. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én megpofoztam egy gyereket, aki az iskolába már nagyon nagyon sokszor bántotta a fiam. 6-7.-es volt, az én fiam meg 4.-es, és ráadásul amolyan magának való. Nem ártott az senkinek, csak a nagyfiúknak kellett egy célpont. Több esetben szóltam az igazgatónak, szüleiknek, semmi. Aztán egyszer éppen szemtanúja voltam ahogy bántják a gyerekem, kiugrottam a kocsiból, és lekevertem neki 1-2 pofont. Nem akartam, de elöntött a méreg, és szerintem nincs anya, aki ne ezt tette volna a helyemben. Csúnyán meghurcoltak érte! A szülei feljelentettek. Én voltam a falu rossza, a brutális anya. Hónapokig jártak hozzám a gyerekvédelmiek. Ami röhej, mert én pont egy gyereket védtem (a sajátomat).A férjemnek még előtte, hiába mondtam, hogy intézze el ezt, neki elég lett volna csak csúnyán ránézni, kicsit ráijeszteni a nagyfiúkra az 120kg-jával. De ő olyan betoji volt. Biztos ismeritek ezt a típust, aki csak velünk mer pattogni, de ha intézkedni kell bármi ügyben, akkor elbújik a szoknyánk mögé.

Azóta elváltunk, nem ezért, de ez a viselkedése, hozzáállása nagy részben hozzájárult. Saját fiáért sem volt képes kiállni, milyen apa az ilyen? Nekem a szívem szakadt meg, amikor újra, és újra úgy jött haza a gyerek, hogy már megint megverték.

Tanácsként, annyit tudok mondani, te, mint felnőtt ne üsd meg a más gyerekét, na nem azért, mert nem érdemli meg, hanem hogy elkerüld ezt a tortúrát, meghurcoltatást. Nem beszélve arról, hogy a családban is örök-harag lenne ez miatt. Mert valaki akármilyen rossz szülő, neveletlenek a gyerekei, és tudják, hogy minden igaz arról amit a csemetéjükről állítasz, nem fogják elismerni. Ártatlan bárány szerepében fognak tetszelegni a rendőrségen, hogy ők az áldozatok, te meg a brutális, gyerekverő anya vagy.

Azóta, senki nem mert hozzányúlni a gyerekemhez többé!

2010. jún. 12. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nevelés kérdése is,mert lehet a gyerek olyan h. bármit teszel nem változik, viszont lehet a szülő is hibás.Mert nem foglalkozik a gyerekével.Szerintem egyből valmai gyámügyféleséghez kell menni reklamálni, h. már volt szólva tanárnak, szülőnek, stb. és semmi változás.Megvédenéd a gyereked,de senki nem támodat, agyerek megtámad,de te nem üthetsz vissza stb.Hát ha van olyan aki segít.Amúgy tényleg jobb ilyen helyzetben elköltözni ha van rá lehetőség, vagy valahogy időre megszüntetni a kapcsolatot a másik családdal.A férj esetében,pedig csak arralennék kiváncsi h. őt nem zavarja h. a gyerekét bántalmazzák?Ha meg nem az övé akkor ki kell dobni.
2010. jún. 21. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!