Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van azokkal a férfiakkal akik azt kérik a munkaadójuktól, hogy minimálbérre jelentse be őket, csak azért hogy ne kelljen sok gyerektartást fizetnie?
A férfi (baráti társaságunk tagja) egyébként havi 180-250 ezreket keres. A válás oka az volt, hogy a feleség megcsalta, ezért adta be a válópert a férfi.
Az ilyen "apák" hogy képesek minden reggel tükörbe nézni? Nem szégyellik magukat?
Tudom, semmi közöm a dologhoz, csak bosszant. Egyébként a férfi egyedül él, és évente kb 1x beszél a gyerekeivel telefonon (2 fia van, mind2 kiskorú).
Mellesleg a munkaadója is jó barátom, és a férfi is. Nincs vele különösebb gond, ezt leszámítva.
"ma 11:35" És te persze rettentő intelligens ember vagy ezért jelented ki így látatlanban egy emberről hogy egyszerűen egy szar alak, senki... meg a többit is. A kérdező se tud sokat mert nem akarja a férfi elmesélni. De itt már megmondták... Nem, nem pártolom abban hogy jól teszi az elhanyagolást, de részinformációból nem lehet igazságot leszűrni.
Amúgy meg azt írta jól valaki, hogy ajándékot kellene küldenie. Ennyit igazán megtehetne, szerintem említsd meg neki, kérdező.
Nem is kell ahhoz semmit tudni egy emberről,elég annyit,hogy nem gondoskodik megfelelően a gyerekeiről.
Szerinted milyen ember az ilyen?Egy senkiházi szar alak!!!
Erre sem mentség sem kifogás nem létezik.
Még az állat sem hagyja sorsára a kölykét.
Évente egyszer találkozik velük?Undorító féreg az ilyen.
Azért nem beszél róla,mer tudja,hogy mi a vélemény az ilyen alakokról.Elítélendő,és jogosan.
De gondolom van neked okod védeni a fajtáját.
Nem úgy fest a helyzet hogy csak úgy sorsára hagyta őket az árok szélén. Ott van az anya, pótapa, fizetésük van...
A szüleim pedig nekem is elváltak és 80km-re költöztek egymástól, anyámmal jöttem de magamtól mentem vissza a szülőfalumba 11 évesen. Kettőn múlik ez is, oda-vissza.
Nincs olyan okom védeni a 'fajtáját' amire te gondolsz csak nem tetszik ez az agresszió amikor alig tudunk róla valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!