Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van azokkal a férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van azokkal a férfiakkal akik azt kérik a munkaadójuktól, hogy minimálbérre jelentse be őket, csak azért hogy ne kelljen sok gyerektartást fizetnie?

Figyelt kérdés

A férfi (baráti társaságunk tagja) egyébként havi 180-250 ezreket keres. A válás oka az volt, hogy a feleség megcsalta, ezért adta be a válópert a férfi.

Az ilyen "apák" hogy képesek minden reggel tükörbe nézni? Nem szégyellik magukat?

Tudom, semmi közöm a dologhoz, csak bosszant. Egyébként a férfi egyedül él, és évente kb 1x beszél a gyerekeivel telefonon (2 fia van, mind2 kiskorú).

Mellesleg a munkaadója is jó barátom, és a férfi is. Nincs vele különösebb gond, ezt leszámítva.

2009. aug. 13. 10:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Na nem is a megcsalásról sé a válásról kellene beszélnetek, hanem a gyerekekről!

Mekkorák, mennyi idősek, hogy tanulnak, milyen vágyaik vannak, mik szeretnének lenni felnőve, melyik tantárgyat kedvelik, vannak-e az apjukra hasonlító tulajdonságaik stb., stb. És, ha nem tud válaszolni, akkor is hasznosak a kérdések, mert benne azért szintén megfogalmazódnak ám. Így talán elindul valami. Mert legalább telefonon megpróbálja megtudni ezeket. A többi meg következik ezek folyományaként.

El tudom képzelni, hogy jelenleg a sértettségéből nem képes kilépni ("betokosodott"), és nagyon valószínű, nem is tudja, hogy kellene ezt megtennie, meglépnie. Azt hiszem itt legtöbbet egy (barát)nő segíthet neki, a maga érzékenységével.

2009. aug. 13. 11:16
 12/29 A kérdező kommentje:

Volt egy 22 éves lánnyal (barátnőmmel) kapcsolata de hát 3 hétig tartott kb. Nincs senkije, alkalmi kapcsolatai vannak csak. Sokat dolgozik, nincs ideje rendes nőkkel ismerkedni.

Attól félek, elzavar ha szóba hozom ezt a témát.

2009. aug. 13. 11:21
 13/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem rak félre a gyerekeinek az életkezdéshez? Nekem van olyan férfi ismerősöm, aki nem szeret a feleségének pénzt adni (sok vitájuk volt az anyagiakon a válás előtt), de életbiztosításba fizet be a gyerekeinek meg ingatlanra is gyűjt nekik. Itt mi a helyzet?
2009. aug. 13. 11:25
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
Undorítóak az ilyen férfiak,sosem állnék össze egy ilyennel aki nem gondoskodik megfelelően a gyerekeiről,és nem tart velük normális kapcsolatot.Mindegy mi vagy ki miatt váltak el, a párunktól válunk nem a gyerekeinktől.Azt nem tudom,hogy tud tükörbe nézni,én hánynék magamtól.Mert nem is az a lényed mennyire van bejelentve,hanem,hogy mennyire támogatja a gyerekeit.Az egy dolog amit megítél a bíróság,és a szülői érzések felelősség meg egy másik.Inkább nem ennék én,de a gyerekeimnek az utolsómat is nekik adnám.Egy jellemtelen senki az ilyen, a gyerekeitől még annyit sem érdemel,hogy a fejére.sz.janak.Ffújj de ocsmányak az ilyen szülők.
2009. aug. 13. 11:30
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem, egy fillért sem rak félre. Befizeti a számlákat, néha ruhát vesz a többit elszórja.
2009. aug. 13. 11:32
 16/29 anonim ***** válasza:
20%
Szép gesztus hogy így aggódsz a gyerekeiért, de ez tényleg nem a te dolgod, nem tudhatod az okokat ami idáig vezetett és abból a jelből levonva hogy nem akar róla beszélni, jobb ha te sem erőlteted. Lehet hogy a gyerekek sem szerették, mert az anyjuk ellene hangolta őket, és ez az amiért velük maradtak. Tartsa el a pótapjuk... megértem hogy csökkenteni akarja a kiadását, mindenki azt akarja...
2009. aug. 13. 11:32
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

Azért nem hajlandó beszélni a gyerekeiről,mert tudja,hogy egy szar alak,egy senki.És azt is tudja,hogy értelmes felelősségteljes intelligens emberek az ilyeneket mélyen elítélik.De ezt is érdemli aki csak gyereket csinálni tud,eltartani gondoskodni róluk megfelelően meg nem.

A saját sértett önérzete az egója miatt,mert bosszút kell állni az exen aki elhagyta.Képes ennyire lesüllyedni ezért,szánalmas....

2009. aug. 13. 11:35
 18/29 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy a válás előtt normálisan gondoskodott róluk...
2009. aug. 13. 11:41
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Ő még nem tudja,hogy mennyit veszít a minimálbérrel történő bejelentés miatt. Itt most nem a gyerekekre szánt gytartásdíjra gondolok,mert erről csak negatív véleménye lehet mindenkinek,hanem egyszer lesz nyugdíjas is!!! A min.bérrel bejelentett jövedelme lesz a nyugdíjmegállapítás alapja, tehát minimális összegű nyugdíjjal fog rendelkezni,amiből megélni nem lehet.Addig,ha beteg lesz,akkor a táppénzalapja is ez az összeg.A kérdés feltevője leírta,hogy szépen keres,de elszórja,nem spórol,pedig erre is kellene gondolnia. A gyerekek nem tehetnek semmiről, őket támogatni nem kötelesség,hanem szülői feladat.Nem a volt feleségének adná,hanem a gyerekeinek.Eljön egyszer az az idő, amikor jól jönne is kis gyermeki szeretet,de a mellőzött fiúk rá sem fognak nézni, és gondolom megérdemli. Szomorú,hogy sok felnőtt gondolkodik így,pedig az igazság az,hogy: Isten malmai lassan,de biztosan őrölnek,mindenki visszakapja mindazt,amit más ellen elkövetett.
2009. aug. 13. 12:20
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet, hogy arra gondol, hogy nem övé valamelyik gyerek mert a csaj félrelépett mindíg? (persze erre nincs bizonyíték szal ez nem lenne miost magyarázat)

Viszont az még lehet, hogy a csaj ha ilyen ribiféle, akkor a gyerektartást nem a gyerekekre költené. Elég tipikus dolog lenne.

A nyugdíjjal kapcs: nem lesz nyugdíj 10 év múlva sztem.

Én 24éves vagyok, minimálra vagyok bejelentve, na nem azért mert így kértem, hanem mert ezt kapom. Nem nagyon lehet pattogni sajnos most.

2009. aug. 13. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!