Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van azokkal a férfiakkal akik azt kérik a munkaadójuktól, hogy minimálbérre jelentse be őket, csak azért hogy ne kelljen sok gyerektartást fizetnie?
A férfi (baráti társaságunk tagja) egyébként havi 180-250 ezreket keres. A válás oka az volt, hogy a feleség megcsalta, ezért adta be a válópert a férfi.
Az ilyen "apák" hogy képesek minden reggel tükörbe nézni? Nem szégyellik magukat?
Tudom, semmi közöm a dologhoz, csak bosszant. Egyébként a férfi egyedül él, és évente kb 1x beszél a gyerekeivel telefonon (2 fia van, mind2 kiskorú).
Mellesleg a munkaadója is jó barátom, és a férfi is. Nincs vele különösebb gond, ezt leszámítva.
Na nem is a megcsalásról sé a válásról kellene beszélnetek, hanem a gyerekekről!
Mekkorák, mennyi idősek, hogy tanulnak, milyen vágyaik vannak, mik szeretnének lenni felnőve, melyik tantárgyat kedvelik, vannak-e az apjukra hasonlító tulajdonságaik stb., stb. És, ha nem tud válaszolni, akkor is hasznosak a kérdések, mert benne azért szintén megfogalmazódnak ám. Így talán elindul valami. Mert legalább telefonon megpróbálja megtudni ezeket. A többi meg következik ezek folyományaként.
El tudom képzelni, hogy jelenleg a sértettségéből nem képes kilépni ("betokosodott"), és nagyon valószínű, nem is tudja, hogy kellene ezt megtennie, meglépnie. Azt hiszem itt legtöbbet egy (barát)nő segíthet neki, a maga érzékenységével.
Volt egy 22 éves lánnyal (barátnőmmel) kapcsolata de hát 3 hétig tartott kb. Nincs senkije, alkalmi kapcsolatai vannak csak. Sokat dolgozik, nincs ideje rendes nőkkel ismerkedni.
Attól félek, elzavar ha szóba hozom ezt a témát.
Azért nem hajlandó beszélni a gyerekeiről,mert tudja,hogy egy szar alak,egy senki.És azt is tudja,hogy értelmes felelősségteljes intelligens emberek az ilyeneket mélyen elítélik.De ezt is érdemli aki csak gyereket csinálni tud,eltartani gondoskodni róluk megfelelően meg nem.
A saját sértett önérzete az egója miatt,mert bosszút kell állni az exen aki elhagyta.Képes ennyire lesüllyedni ezért,szánalmas....
Nem lehet, hogy arra gondol, hogy nem övé valamelyik gyerek mert a csaj félrelépett mindíg? (persze erre nincs bizonyíték szal ez nem lenne miost magyarázat)
Viszont az még lehet, hogy a csaj ha ilyen ribiféle, akkor a gyerektartást nem a gyerekekre költené. Elég tipikus dolog lenne.
A nyugdíjjal kapcs: nem lesz nyugdíj 10 év múlva sztem.
Én 24éves vagyok, minimálra vagyok bejelentve, na nem azért mert így kértem, hanem mert ezt kapom. Nem nagyon lehet pattogni sajnos most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!