Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van azokkal a férfiakkal akik azt kérik a munkaadójuktól, hogy minimálbérre jelentse be őket, csak azért hogy ne kelljen sok gyerektartást fizetnie?
A férfi (baráti társaságunk tagja) egyébként havi 180-250 ezreket keres. A válás oka az volt, hogy a feleség megcsalta, ezért adta be a válópert a férfi.
Az ilyen "apák" hogy képesek minden reggel tükörbe nézni? Nem szégyellik magukat?
Tudom, semmi közöm a dologhoz, csak bosszant. Egyébként a férfi egyedül él, és évente kb 1x beszél a gyerekeivel telefonon (2 fia van, mind2 kiskorú).
Mellesleg a munkaadója is jó barátom, és a férfi is. Nincs vele különösebb gond, ezt leszámítva.
Nem tudom mennyire tartanám az ilyen jellemű embert jóbarátomnak.
Nagyon elszomorító hogy vannak emberek (anyák és apák is) akik az egymás közötti konfliktusaikat, a saját kudarcérzésüket a gyerekeiken élik ki. Szerintem ez (mint ahogy a kultúrált válás is) intelligencia kérdése. Sajnos az nem mindenkinek adatik meg.
Szűklátókörű a pasi, valószínű csak arra gondol, hogy hogy tudminál inkább kitolni a volt feleséggel. Azt, hogy nem az apák mintapéldánya az is bizonyítja, hogy alig-alig tartja a fiaival a kapcsolatot.
Szomorú. De szegényebb lesz ezáltal ő is, csak még nem tudja. (De ha ennyire csőlátó, akkor lehet, meg se tudja sose.)
Mivel semmi közöm hozzá, így nem teszem azt, hogy na te a gyerekeidre sz*rsz, így már nem is akarlak látni.
Másokkal, azaz velem is nagyon rendes.
Sajnálom a gyerekeit, mondjuk az anyjuk keres annyit hogy eltartsa őket de akkor is szomorú hogy alig járul hozzá valamivel a fiai felneveléséhez. Havonta egyszer elutazhatna hozzájuk (kb 200 km), vagy hetente 1 telefon vagy sms.
Szemét dolog ez a pasitó, az igaz! De azért azt vegyük figyelembe, hogy a nő ment fére!!! Jó, persze nem így kéne ezt megbosszulni, dehát nem tudhatjuk azt sem, hogy a pasi mit érez, mennyire fájhatott neki az árulás!
De gyerekeit azért támogatni kéne! Ha nem is úgy, hogy az anyának adja a pénztm hanem ő venne meg nekik dolgokat!
36 éves. Esténként sörözget, hétvégenként bulizni jár.
Nekem az jutott eszembe, hogy fiatalon házasodott (22 éves volt mikor a nagyobbik fia megszületett), és elkapkodta. És most éli az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!