Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most akkor örökké egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor örökké egyedül kell lennem?

Figyelt kérdés

Április óta külön élünk a férjemmel, a válást beadtam, amelyik nap elköltöztem. 1 éves a gyerek, jött velem.

Azóta hébe-hóba hol felbukkan, hol eltűnik, bánt, zsarol, megaláz, folyamatosan jár a nyakamra. A gyerekkel is kardoskodik, hogy elszakítottam tőle (holott 30 percre költöztem tőle, és hetente többször is átvittem, de akkor is csak bántott, és szidott). Mivel nem volt jövedelme, kirakták a lakásból, munkája nincs, ezért ingázik ide-oda.

Novemberben lesz a válóperes tárgyalás, de azt mondta, nem jön el, és halasztást kér, mert ő nem fogja hagyni, hogy elválasszanak minket. Mivel nem lakik a bejelentett lakcímén, nem kapta meg a hivatalos értesítést sem. Azt mondta, mindent meg fog tenni hogy ne sikerüljön a válás, pedig én MINDENKÉPPEN válni akarok.

Folyton zsarol, hogy kezdjük újra a gyerek miatt. Amikor az a válasz hogy már nem szeretem, azt mondja, áldozatokat kell hoznunk a gyerek miatt. Én pedig nem akarok 20 évet leélni egy rossz házasságban, eltartani a részeges férjemet, csak mert van tőle egy gyerekem!

Amúgy meg rossz egyedül, nem fogad el senki. 22 éves vagyok, van iskolám, van állásom, nem vagyok kisebbségi, és nem :(

Most akkor örökké házasságban kell maradjak? Meddig megy ez így? :(

2012. nov. 7. 11:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ám nem értelek.. itt sírsz, pedig van munkád, gyereked, volt férjed, és csak fél éve vagy egyedül, ami nem igaz mert ott a pici.. Mit szóljon az akinek még egy normális kapcsolata sem volt, van ilyen is szép számmal, főleg ezen az oldalon.
2012. nov. 7. 14:03
 22/29 A kérdező kommentje:
ssx44: te most tényleg attól látod szebbnek a mai napodat, hogy ezt ideírtad? Sok értelme volt... Te még sosem voltál szerelmes? Mindegy is... Nem köpködésre vagyok kíváncsi, hanem a megoldást keresem, bíztatást, és tanácsokat!
2012. nov. 7. 14:04
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol lehetne párt találnod. Én annyi idős vagyok, mint te, nincs gyerekem, és még így se találok párt. Szóval ha így nem lehet, akkor gyerekkel meg aztán pláne nem tudom, hogy lehet.
2012. nov. 7. 14:18
 24/29 Bence_ ***** válasza:

Türelem.

Itt fogsz kapni hideget, meleget. Figyelj a melegségre.

2012. nov. 7. 14:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem friss özvegy hanem mindjárt elvált.És fiatal.Mi a szöszre várjon?Miért ne kereshetne párt?Egyedül egy kisgyerekkel,neki is szüksége van egy társra.Ne bacca meg a ló le harapjátok a fejét.Ettől ő még lehet tökéletes anya.Nem kell házasságba maradnod.Főleg nem rosszba.Exed akar nem akar elválasztanak tőle.Légy erős,menni fog.és járj nyitott szemmel majd jön az a társ:)Sok sikert.70-80évesek is találnak maguknak mitől vagy beijedve
2012. nov. 7. 16:16
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a társkereső oldalak jók! Én is ott ismertem meg a párom most már 3 éve és van egy 20 hónapos fiúnk is :)

Nekem ez vált be.

2012. nov. 7. 21:13
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy párt akar. (De akkor is felnőtt nő, és meg kell találnia egyedül is a boldogságot, különben mit tud adni?)

A kérdés van rosszul megfogalmazva. A kifejtésben csak az van, hogy milyen szemét az ex, mennyi szenvedést okoz, zsarolja, részeges... nem az, hogy boldogulok, de hiányzik egy társ. Tehát a kérdésből nekem rögtön az jutott eszembe, hogy ezt a sok bajt meg kellene oldani, nem randizgatni.

2012. nov. 7. 23:38
 28/29 A kérdező kommentje:
Értem én, amit mondtok, de annyival egyszerűbb lenne, ha nem egyedül lennék :(
2012. nov. 8. 18:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Mivel fiatal vagy és biztosan hajlandó vagy egy új férfinek egy második gyereket szülni, biztosan találsz új társat. Ne add fel!
2013. febr. 19. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!