Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor örökké egyedül kell lennem?
Április óta külön élünk a férjemmel, a válást beadtam, amelyik nap elköltöztem. 1 éves a gyerek, jött velem.
Azóta hébe-hóba hol felbukkan, hol eltűnik, bánt, zsarol, megaláz, folyamatosan jár a nyakamra. A gyerekkel is kardoskodik, hogy elszakítottam tőle (holott 30 percre költöztem tőle, és hetente többször is átvittem, de akkor is csak bántott, és szidott). Mivel nem volt jövedelme, kirakták a lakásból, munkája nincs, ezért ingázik ide-oda.
Novemberben lesz a válóperes tárgyalás, de azt mondta, nem jön el, és halasztást kér, mert ő nem fogja hagyni, hogy elválasszanak minket. Mivel nem lakik a bejelentett lakcímén, nem kapta meg a hivatalos értesítést sem. Azt mondta, mindent meg fog tenni hogy ne sikerüljön a válás, pedig én MINDENKÉPPEN válni akarok.
Folyton zsarol, hogy kezdjük újra a gyerek miatt. Amikor az a válasz hogy már nem szeretem, azt mondja, áldozatokat kell hoznunk a gyerek miatt. Én pedig nem akarok 20 évet leélni egy rossz házasságban, eltartani a részeges férjemet, csak mert van tőle egy gyerekem!
Amúgy meg rossz egyedül, nem fogad el senki. 22 éves vagyok, van iskolám, van állásom, nem vagyok kisebbségi, és nem :(
Most akkor örökké házasságban kell maradjak? Meddig megy ez így? :(
Türelem.
Itt fogsz kapni hideget, meleget. Figyelj a melegségre.
Szerintem a társkereső oldalak jók! Én is ott ismertem meg a párom most már 3 éve és van egy 20 hónapos fiúnk is :)
Nekem ez vált be.
Nem az a baj, hogy párt akar. (De akkor is felnőtt nő, és meg kell találnia egyedül is a boldogságot, különben mit tud adni?)
A kérdés van rosszul megfogalmazva. A kifejtésben csak az van, hogy milyen szemét az ex, mennyi szenvedést okoz, zsarolja, részeges... nem az, hogy boldogulok, de hiányzik egy társ. Tehát a kérdésből nekem rögtön az jutott eszembe, hogy ezt a sok bajt meg kellene oldani, nem randizgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!