Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » S. O. S. Apu megcsalja anyut?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Apu megcsalja anyut?

Figyelt kérdés

Apum egy ideje dolgozik egy nőnél. Egy családos nőnél, van férje gyereke. Egy ideje észrevettem, hogy apum mindig fenn van, és chatel avval a nővel. Persze anyu nem sejt semmit. Apu általában 7 előtt megy dolgozni, és este 6-kor ér haza.

Ma viszont láttam hogy sziveket írt neki (apu a nőnek). És nem merek szólni senkinek. Mit tegyeek?

2012. nov. 5. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, kedves utolsó, én egy ilyen szituban biztosan nem hessegetném el a gyereket (egyébként is hajlamom van egyenrangú félként kezelni őket), még értelmes választ is adnék, a kérdés mindösszesen az, hogy a gyerek az értelmes válasszal valójában és igazán tudna-e mit kezdeni, vagy csak a bizonytalanságérzetet és a káoszt növelné benne.
2012. nov. 6. 01:57
 12/12 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

szüleid között jó a kapcsolat? mármint nem veszekednek sokat?

amikor kicsi voltam, én is mindenféléket beképzeltem, de ezek a szívek már furcsák.

ha azóta nem lett változás, én azt mondanám, hogy vedd észre 'véletlenül', és kérdezz rá. (már ha van olyan kapcsolatod apukáddal, hogy rákérdezel).

2012. nov. 17. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!