Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férj megcsalja a feleséget, akkor nem kapott meg otthon valamit?
Szerintetek is így van?
De ha nem kapja meg, miért nem szól?
nem feltétlen.
voltam már megcsalva,és nem azért mert nem kapott meg mindent,mert kéré nélkül is megtettem sokmindent,hanem mert 2,irom is,kettő kerek napra elutaztam,és ő unatkozott.
az ilyen vágja le a farkát.
Páromnak viszont lehetne oka panaszkodni,volt hogy másfél hónapig nem volt semmi,még kézzel se,anyira beteg voltam,mégse jutott eszébe se,24 órában velem volt...
Lehet hogy szól, de elmegy a nő füle mellett. A férfiak meg amúgy is úgy vannak programozva, hogy minnél több magot szórjanak szét. Ez persze csak ösztön, mi meg mégis emberek vagyunk, de mégis..
Meg van, amit nem kaphat meg a párjától.Például egy idő után nem tud újat mutatni, fiatalabb nőre,új kalandokra vágyik, stb.
De ahány ember. annyi személyiség. Sok oka lehet a megcsalásnak, vagy a nem megcsalásnak.
a sokféleség gyönyörködteti őket is,
dominál a vadászösztön.
sokkal több energia, erő kell nekik hűségesnek maradni, mint a nőknek.
Szerintem meg vannak, akik nem képesek elég erősen kötődni, elég erősen szertni, érezni.Ők simán megteszik ezt, amit van aki nem lenne képes.
Szólni: igen, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.- Aki nem szól, annál nem az a baj, hogy nem kap meg valamit, hanem egyszerűen újat akar. Vannak, akik mindig a kutya kölykét tartják tovább, a szülőt meg lepasszolják. Vannak, akik a kölyköt adják tovább, szerencsére ők vannak többen. Az első típus szerintem hibás, ők a megcsalók, családelhagyók is.
Van akire igaz. Van aki szerint meg mert ő férfi (mármint "férfi"), jár neki a kufirc csak úgy, akárkivel.
Az első kategória meg általában szól, csak a nő nem fogja az adást.
Sok férfi pont az idegen "vad" elcsábítását élvezi, meg a tilosban járással járó izgalmat. Ezt egy feleség ha megszakad, sem tudja megadni neki. De az ilyen férfiaknál a félrelépés nem is jelent szinte semmit, csak múló élvezet, a legtöbb soha nem hagyná el a családját másik nő miatt.
Ezen a "mit nem kap meg" kérdésen csak akkor érdemes elgondolkozni, ha a házasság mellett párhuzamosan futó hosszabb párkapcsolata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!