Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy állnátok hozzá ezek után?
Férjemmel külön mentünk 2 hónapja, van egy közös gyermekünk, aki 14 hónapos. Amióta külön vagyunk, nem látta a kislányt. A napokban jelentkezett, hogy látni szeretné, de ma találkoztam vele, kérdeztem, hogy miként gondolja és azt mondta, hogy majd a bíróság eldönti!!!
ja és ő nem akar válni, pedig ő csalt meg többször is
Ahhoz, hogy elváljatok, elég annyi, hogy TE beadod a válópert, a férjednek nem kell beleegyeznie és ha nem akarja, akkor is elválasztanak, söt akkor is, ha meg se jelenik a biróság elött.
A közös pénzt meg ha eltüntette, annak a felét is ki kell, hogy fizesssen neked. A gyerek lathatását a biróság szabályoza, de 3 éves kor alatt nem viheti el.
köszönöm mindenkinek a válaszát
Idő közben visszakaptam az autómat, ittas vezetésért elvették a jogosítványát,így már a rendőrségre is be voltam idézva, mivel az én autómmal követte el a büncselekményt. :(
Válni még mingig nem akar, jövő héten lesz ügyfélfogadás a bíróságon, akkor adom be a válópert. A gyerekére meg egyáltalán nem kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!