Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a párotokat ez esetben?
Az a problémám, hogyha valami kis apróságot kérek tőle (pl vigye ki a koszos gatyáját), elengedi a füle mellett. Ha meg megcsinálja, akkor Istenként kell nyalnom a s.ggét.
Ma kaptam időpontot a dokihoz, hogy a cicámat kasztrálják, de nem tudtam elvinni reggel, mert csak motoros jogsim van és kisbabám, akire vigyázni kell. Kértem vigye el. Na ebből olyan háború kerekedett, hogy ezzel a koszos macskával csak a gond van..blabla...
Ez csak egy példa, hogy lássátok, hogy kezel. Kértem tőle, hogy mutasson némi tiszteletet, mert otthon mindent megcsinálok és nevelem a gyerekünket. Erre azt válaszolta, ahhoz tiszteletre méltónak kéne lennem.
4 éve vagyunk együtt, azt mondta esküvő akkor lehet ha szülök neki még egy gyereket. Na nehogy már gyerekgyáros legyek és ne magamért vegyen valaki feleségül. Így már azt is megbeszéltük, hogy nincs az az Isten, hogy hozzámenjek.
Nagyon szomorú vagyok. Nem tudom, lenne-e értelme folytatni. Ti mit mondtok erre?
Valahogy úgy érzem, nem szeret, de már én is kezdek komolyan kiábrándulni :(
Köszönöm, elég egyöntetűek a válaszok, egyik a másik után jobban megerősít.
Beszéltem vele, és közöltem, hogy így nem vagyok hajlandó élni, változtasson. Minderre van egy hónapja. (Külföldön lakunk, és akkor megyünk haza.) Mondtam ha így marad én szeptemberben visszafelé már nem ülök az autóban.
Meglátjuk mennyire érdekli.
Szép napot nektek!
Nagyon jól tetted. Szerintem egy kapcsolat egyik alapja a kölcsönös tisztelet. Ami ugye nálatok hááát eléggé hiányzik... Innen borul a kapcsolat, legalábbis nálam borulna.
Hidd el simán fogsz találni olyan fiut, aki szeret, tisztel Téged is és a Babád is. Lehet nem azonnal, de hinni kell benne, hogy el fog jönni.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!