Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam 6 éve, a gyereket egyedül nevelem. A volt férjem 20 ezer forintot fizet gyerektartást. Úgy néz ki, hogy a gyerekem (8 éves) cukorbeteg. Lehet több gyerektartást kérni? Bíróság megítéli?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 14:12
11/14 anonim válasza:
Én valahogy ezt a 6.év emelkedést sem értem. Ha a fizetés 20%.-át megítélik akkor ha nő a fizetés akkor nő a 20% is.
12/14 anonim válasza:
3 évente lehet felülvizsgálni a gyt-i megállapodást, ha a gyerek beteg valószinűleg változni is fog.
Nem értem mit gondolnak itt sokan a diabetikus étrend tesztcsík, vércukormérő, tűk ingyen vannak, ...
A cukorbetegség gyógyithatatlan
13/14 anonim válasza:
11-es: nem a fizetés 20%-át ítéltek meg, hanem 20ezer Forintot fizetéstől függetlenül. 20 ezer Forintból pedig 6 éve több mindent tudtál vásárolni, mint most, gondolj csak bele, hogy egy év alatt mennyit emelkednek az árak.
14/14 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat,lehet, hogy már valaki írta.Tartós beteg gyermek esetén megítélhető a 25 % gyermektartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!