Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csalt már meg a férjetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalt már meg a férjetek? Hogy viseltétek? Elváltatok?

Figyelt kérdés
Kiderült a férjemről, hogy legalább 5 nővel megcsalt:( Csak kíváncsi lennék, hogy mások ezt hogyan élték meg?
2012. nov. 1. 21:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%

Engem viszont legalább 5 pasival csalt a volt feleségem! Szebb lett volna a kérdést nem egy célcsoportra kiírni "férjetek"! Nem csak férjek lehetnek olyan b...-k, de a feleségek is elfelejtik, mit jelent a CSALÁD!!!

A vagyoni kilátások viszont már bonyolultabbak! Egy menekülési útvonalad lehet, mégpedig azt bizonyítani/bizonyíttatni, hogy abba a cégbe milyen pénzekből vásároltatok. Elvégre neked is van jövedelmed.

2012. nov. 2. 09:45
 22/35 anonim ***** válasza:
15%
soha nem csaltak még meg...soha nem csaltam meg senkit...és ez a jövőben is így marad... 28/nő
2012. nov. 2. 10:42
 23/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ha anyagilag nem is tudsz jól kijönni ebből a kapcsolatból,az emberi méltóságod többet ér. Én 9 év után jöttem el 3 szatyor ruhával, 1 kis hordozható tévével meg a mikróval,éa saját arany nyakláncommal, mégis halálosan meg lettem fenyegetve,hogyha nem adom vissza az aranyat,akkor ki leszek nyírva. Évekig bujdostam előle,még most is félek,hogy egyszer valahol összetalálkozunk.......
2012. nov. 6. 07:35
 24/35 anonim ***** válasza:
68%
22- es, SOHA nem mondd, hogy soha. En sem hittem volna, hogy valaki megteszi velem, hogy megcsal, megis osszejott. 24/n
2012. nov. 6. 08:07
 25/35 anonim ***** válasza:

A válaszolók egy részének javaslata elég érdekes...

Ha elviszed a holmiját vagy kocsiját vagy bármit a lakásból és ő feljelentést tesz téged lecsuknak lopás vádjával mivel ha minden a cégbe van akkor ő számlával bizonyítani tudja hogy az az ő tulajdona!

Úgyhogy csak ésszel nehogy megégesd magad.

Egyébként nagyon szemét veled ez az "ember".

A céget mikor alapította? Házasság előtt vagy után?

Mert ha utána akkor érdemes megkérdezni az ügyvédet, hogy hátha az is közös vagyonnak minősül és meg vagy mentve.

Egyébként én egy félrelépést sem tudnék megbocsátani undorral néznék arra a férfira.

Amúgy én feldobnám neki, hogy ha sok lóvéja van, hogy ha nem vesz neked egy kis lakást akkor felnyomod a megfelelő hatóságoknál a drága kis cégecskéje miatt. Szóval azért van lap a kezedbe. Ügyvéd segítségét mindenképpen kérd, mert remélhetőleg többet tud segíteni mint mi itt az oldalon.

Sok sikert kívánok neked.

2012. nov. 6. 09:55
 26/35 anonim ***** válasza:
Vagyonvizsgálat,adóhiatal!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. nov. 6. 11:45
 27/35 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen áron nekem nem is kellene tole semmi. Koltozz el, probálj meg új életet kezdeni akár albérletben is.
2012. nov. 6. 11:47
 28/35 anonim ***** válasza:
71%

22-es, sajnos ezt nem tudhatod előre, szóval ne bízd el magad, mert nagyon pofára esel. Engem sem csaltak még meg, 38 éves vagyok, de tudom hogy bármikor előfordulhat mert emberek vagyunk. Én már csaltam egyébként és ebből kifolyólag tudom hogy nem kell egy utolsó szemétnek lennie annak aki ezt megteszi,mert megint csak emberek vagyunk.

KÉrdezőnek. Próbáld a dolog jó oldalát nézni. Örülj hogy kiderült minden, és örülj hogy nem szültél ennek a genny alaknak gyereket. Nem is a megcsalás a leggázabb, hanem ahogy ezt előadta, mintha egy kisangyal lenne. Persze jó ha anyagilag megpróbálsz valamit kihozni a buliból, de nem lesz könnyű,mert valószínűleg a férjed nagyon is tudatosan csinálta amit csinált a vagyonnal, ebből is látszik mekkora genny. Túl messzire ne menj a vagyon miatt, mert az ilyen beteg agyú emberek képesek sok mindenre ami árthat neked. Próbálj akárhogy de új életet kezdeni, és azon is gondolkodj mért történt ez így, te mit hibáztál, hogy legközelebb ne forduljon elő. Mert ne feledjük, mindenki a saját sorsának kovácsa, és nem mondhatjuk hogy minden rajtunk kívül álló okokból történt. A tartásod maradjon meg, mert másod most egyenlőre nem nagyon van, de abból lehet építkezni.

2012. nov. 6. 12:12
 29/35 AB.ka ***** válasza:

Egyetértek 23-assal és 25-össel.

Én voltam, aki azt írta, hogy kipakolnék mindent. (jól le is lettem pontozva és szólva.)

Igazatok van. Bocsi, nagyon felrántottam magam, mert én is hasonlóképp jártam, és a saját holmijaimat sem tudtam elhozni, mert menekülnöm kellett. És meg is vagyok fenyegetve rendesen.

Csak azt írtam le, nagyjából mit kellett volna tennem. Az nem lopás, ha elköltözöm. Senkit nem akarok lopásra buzdítani. Főleg, ha az egész házról bizonyíthatóan van számla. (Ha nincs, akkor vagyonközösség lenne, ami osztható.)

Az of shore cégekről meg a kérdező tulajdonviszonyairól sem tudok semmit. Így tényleg egy ügyvéd adhatna tanácsot, hogy mit tegyen, mit tehet.

Még 1x bocsi a felindultságomért, sajnálom.

Nem egyszerű dolgok ezek, nagyon át kell gondolni mindent.

Még a tanácsadást is.

Kérdező, ha kicsit több infónk lenne, pl. amiket kérdeztek előttem: Mikori a cég? Van-e munkád? Talán többet tudnánk segíteni. És ha a férj nevén van a cég, szerintem azt is valahogy felezni kellene. Nálunk az anyja nevére íratott mindent. Szuper válóper lesz: vagyonjogilag anyósomtól kell elválnom!

Egy ügyvédnő ismerősöm jól lecseszett, majdnem kimondta, mekkora hülye voltam (ami evidens) és miért nem tájékozódtam előre? Ki megy úgy férjhez, hogy válás esetére bebiztosítja magát?

Hát neki volt 1 feleség ügyfele, aki olyan "ügyes" volt, hogy 500 millióval vált. Amíg tartott a szerelem, gondolom a nevére írtak pár dolgot.

Hát így is lehet válni. Na, rá mondhatnák, hogy csak a pénzért ment a pasihoz. Attól függetlenül még szerethette, de nem ész nélkül. Sajnos ezt sokan a saját bőrükön tapasztalják meg, akik jóhiszeműek, és kicsinálják őket váláskor.

Még 1x ne haragudjatok az előzményekért! A megcsalás külön kiakasztó. Az ilyen alakok pontosan ezt érdemelnék, amiket írtam, csak sajnos a valóságban igen nehéz lenne visszaadni nekik, amit érdemelnek.

Nem baj, ne aggódj, kedves kérdező! Isten nem ver bottal!!!

2012. nov. 8. 16:05
 30/35 A kérdező kommentje:

Sokan írták, hogy az off-shore cég is közös vagyon stb...stb.

Sajnos ez nem ilyen egyszerű:(

Tulajdonképpen azt sem tudom bebizonyítani, hogy a férjemé az a cég. Mivel az ilyen off-shore cégeknek az egyik fontos tulajdonsága, hogy rejtett tulajdonosi szerkezetűek. Még ha valahogy betudnám bizonyítani, hogy az övé a cég akkor sem érne semmit. Hiszen külföldön (ez konkrétan Belize) bejegyzett, tulajdonképpen teljesen legálisan működő cég vagyonához egy magyar hatóság sem férhet hozzá. Nem véletlen hívják ezeket adóparadicsomnak.

Mellesleg van a férjemnek egy panamai "alapítványa" (nem vicc!) amit a saját maga "megsegítésere" hozott létre. Aminek van egy névleges igazgatója (ö fizikális nem is létezik csak papíron), van egy védnöke a férjem pedig a haszonélvezője. Egyik zsebéből (off-shore cég) az alapítványnak adja a pénzt az pedig visszajuttatja a másik a zsebébe (ebből él). Ez teljesen adómentes és támadhatatlan.

Volt már ellene vagyonosodási vizsgálat, de semmi terhelőt nem találtak ellene. Az off-shore cége létezését még a NAV sem tudta bizonyítani.

Az a baj, hogy a férjem nem hülye. Nagyon nem!

Az egészen biztos, hogy egy szatyorral távozhatok a házasságból. Ezt már két független ügyvéd is megerősítette sajnos. Amúgy jövőhetén költözök albérletbe ha minden jól megy.

2012. nov. 8. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!